הילדים יאהבו: הום פרייז ביתיים • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
הום פרייז ביתיים
הום פרייז ביתיים צילום: נועם פריסמן
 
עודכן 09:48 05/07/2016
שי-לי ליפא

התוספת שהילדים הכי יאהבו: הום פרייז ביתיים, ממש כמו במסעדה, עם רוטב צ'ילי מתוק וקטשופ

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: 30 דקות | 4-6 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

5 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 2 ס"מ


מלח ופלפל שחור גרוס


3 כפות שמן קנולה


1 בצל בינוני חצוי ופרוס דק


2 כפות גדושות רוטב צ'ילי מתוק


2-1 כפות גדושות קטשופ


1 כף רוטב סויה


1/2 כפית פפריקה מתוקה

 

 
 

אופן הכנה

 

  • מניחים את קוביות תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים בגובה 4 ס"מ מעל לתפוחי האדמה, מוסיפים כפית מלח, מבשלים על להבה גבוהה ומביאים לרתיחה מלאה. תפוחי האדמה צריכים להיות חצי עשויים. מסננים היטב.
  • מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שמן ובצל ומאדים כ-5 דקות עד שבצל רך (לא מזהיבים).
  • מוסיפים תפוחי אדמה מבושלים, רוטב צ'ילי, קטשופ ורוטב סויה, מתבלים בפפריקה ומלח ופלפל, מטגנים 8-7 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים. טועמים ומתקנים תיבול.

 

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.