מאפינס בננה במילוי שוקולד תות-בננה • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
מאפינס בננה במילוי שוקולד תות-בננה
מאפינס בננה במילוי שוקולד תות-בננה צילום: נועם פריסמן
 
עודכן 10:55 07/07/2016
שי-לי ליפא

המתכון המושלם להכין לילדים: מאפינס רכים ועסיסיים במילוי תות בננה ושוקולד, שכל הילדים אוהבים

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 40 דקות | 16 מאפינס לבבות או 12 מאפינס רגילים | רמת קושי: קל

 

מצרכים

1 כוס (140 גרם) קמח רגיל


3/4 כוס דחוסה (150 גרם) סוכר חום כהה


1 כפית גדושה אבקת אפייה


3 בננות בינוניות בשלות


50 גרם חמאה מומסת


2 ביצים גדולות (L)


4 כפות (180 גרם) יוגורט כבשים


1 כפית תמצית וניל


100 גרם שוקולד תות-בננה למילוי


תרסיס שמן לשימון

 

 
 

אופן הכנה

 


  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.
  • מערבבים בקערה קמח, סוכר ואבקת אפייה.
  • בקערה אחרת מועכים בננות עם מזלג.
  • מוסיפים חמאה מומסת, ביצים, יוגורט ותמצית וניל וטורפים במטרפה ידנית לתערובת חלקה ואחידה.
  • יוצקים את תערובת הבננות לקערה עם תערובת הקמח. מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  • יוצקים את התערובת לתבנית שקעים עד 3/4 מגובהם. מוסיפים לכל תבנית קובית שוקולד תות-בננה, ומחדירים אותה לתוך התערובת.
  • אופים בתנור החם כ-20 דקות עד שהמאפינס זהובים ויציבים.

 

 

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.