הטריק המושלם: פסטה ברוטב עגבניות ובזיליקום שמבשלים בסיר אחד

 
פסטה בסיר אחד (ללא בישול מקדים)
פסטה בסיר אחד (ללא בישול מקדים) צילום: ינאי מנחם
 
עודכן 11:48 10/10/2017
שי-לי ליפא

בואו ללמוד את טריק הבישול שכבש את העולם: פסטה ברוטב עגבניות בסיר אחד, בלי לבשל את הפסטה בנפרד, בלי מסננת ובלי ללכלך עוד כלים. מתכון מתוך סופר שי לי

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 15 דקות | 4-6 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

1 חבילת (500 גרם) ספגטי


6 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות בגודל 2 ס"מ


1 בצל סגול בינוני קצוץ דק


5-4 שיני שום פרוסות דק


3 כפות שמן זית


8 עלי בזיליקום


1/4 כפית שבבי צ'ילי יבש


2 כפיות מלח


1 כפית סוכר


פלפל שחור גרוס


1 ליטר מים מינרליים או מסוננים, בטמפ' החדר


2 כפות רסק עגבניות

 

 
 

אופן הכנה

 

  • מניחים בסיר שטוח את מרכיבי הפסטה (מלבד המים ורסק העגבניות).
  • יוצקים מעל מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 5 דקות ללא בחישה.
  • מערבבים בעדינות את כל תכולת הסיר ומבשלים עוד 7-6 דקות עד הפסטה במרקם אל-דנטה והרוטב הצטצמם תוך כדי בחישה מדי פעם. מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים מייד.

 

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור אוכל - וידאו
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.