ממרח אבוקדו וטחינה • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
ממרח אבוקדו וטחינה
ממרח אבוקדו וטחינה צילום: ינאי מנחם
 
עודכן 10:44 11/07/2016
שי-לי ליפא

הממרח המושלם לארוחת הערב: שילוב של טחינה ואבוקדו יוצר אתהממרח שכולם יאהבו לשים על הלחם ליד הסלט

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה/טבעוני | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 10 דקות | כוס ממרח | רמת קושי: קל

 

מצרכים

1 אבוקדו בינוני בשל


1/4 כוס טחינה גולמית


1/4 כוס מיץ לימון


1 שן שום קצוצה גס


מלח ופלפל שחור גרוס

 

 
 

אופן הכנה

  • מרסקים את כל החומרים במעבד מזון לממרח אחיד וחלק.
  • טועמים ומתקנים תיבול.

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.