קלי קלות: לחם בירה ואגוזים מהיר • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
לחם בירה ואגוזים בקלי קלות
לחם בירה ואגוזים בקלי קלות צילום: ינאי מנחם
 
עודכן 10:16 12/07/2016
שי-לי ליפא

חושבים שהכנת לחם בבית היא מסובכת וארוכה? לחם הבירה והאגוזים זה ילמד אתכם שאפשר להכין בבית לחם טעים בקלי קלות

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה/טבעוני | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעה | תבנית אינגליש קייק | רמת קושי: קל

 

מצרכים

3 כוסות (420 גרם) קמח מלא


1 כפית סוכר חום בהיר


1 כפית אבקת סודה לשתייה


1 כפית מלח


1 בקבוק בינוני (500 מ"ל) בירה שחורה


1 כף שמן זית


1/2 כוס אגוזי פקאן, שבורים גס


תרסיס שמן לשימון התבנית

 

 
 

אופן הכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית
  • מערבבים קמח, סוכר, אבקת סודה לשתייה ומלח בקערה. יוצקים בהדרגה בירה ושמן זית ומערבבים לעיסה חלקה ללא גושים. מוסיפים אגוזים ומערבבים רק עד שנבלעים בתערובת.
  • יוצקים לתבנית ומערבבים לעיסה חלקה ללא גושים.
  • אופים בתנור החם כ-45 דקות עד שהקיסם הננעץ במרכז הלחם יוצא יבש.

הלחם הולך מעולה עם ממרח האבוקדו והטחינה המהיר.

 

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.