דניש מהיר עם קרם ריקוטה ופטל • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
דניש מהיר עם קרם ריקוטה
דניש מהיר עם קרם ריקוטה צילום: הדס הוכמן
 
עודכן 12:14 14/07/2016
שי-לי ליפא

מאפה טעים במיוחד שמכינים בקלות מבצק עלים קפוא ששומרים במקפיא. המילוי העדיו של גבינת הריקוטה והפטל יהפוך את הבצק למעדן אמיתי

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 40 דקות | כ-14 דנישים | רמת קושי: קל

 

מצרכים

14 ריבועי בצק עלים, מופשרים לפי ההוראות של האריזה


1 קופסה ריקוטה טבעית 5%


1/2 כוס (100 גרם) סוכר


1 חלמון


גרגירים מ-1/2 מקל וניל


1 כוס פטל קפוא

 

 
 

אופן הכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  • מערבבים בקערה את חומרי המלית.
  • מניחים ריבועי בצק עלים בתבניות. מניחים כף שטוחה של מלית במרכז כל ריבוע ועליה פטל קפוא.
  • מקפלים את קצוות הריבוע למרכז למעין חבילה.
  • אופים בתנור החם 25-20 דקות עד שהדנישים זהובים ומוכנים.

 

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.