קרקר דגנים וקטניות

 
קרקר דגנים וקטניות
קרקר דגנים וקטניות צילום: רפי דלויה
 
עודכן 09:55 18/07/2016
שף יוסי שטרית לסוגת

אוהבים קרקרים? הקרקרים האלה בריאים במיוחד ומלאים בקטניות. המון ערכים תזונתיים, ועדיין טעם נהדר וממכר

 
 
 
 
 

מצרכים:

 

6 ביצים


300 גר' מים


70 גר' סוכר


40 גר' מלח גס


1.3 ק"ג קמח


30 גר' פפריקה


15 גר' א.אפייה


20 גר' זרעי שומר


5 גר' צ'ילי יבש (שאטה)


20 גר' כוסברה יבשה


200 גר' שעועית לבנה מבושלת


150 גר' קינואה אדומה מבושלת


200 גר' גרגירי חומוס מבושל

 

 

אופן הכנה:


 

  • לשים את כל החומרים יחד במיקסר עד קבלת בצק הומוגני ורך, מכסים בניילון ומכניסים למקרר לפחות לשעה.
  • מרדדים (עדיף במכונת פסטה) לעלה דק בעובי 2 מ"מ.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מניחים על תבנית אפייה, מברישים בשמן זית ומפזרים מעל מלח גס
  • אופים 8-10 דקות, עד שהקרקרים זהובים.
  • שוברים לגדלים אקראיים ומאחסנים במקום יבש.

 
 

 

 

 
עוד כתבות במדור לחם ומאפים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.