חדש על המדף • פסטה חדשה מקטניות ועוד מוצרים חדשים

 
עודכן 13:25 18/07/2016
אוכל ורק אוכל

ענבים חדשים וטעימים במיוחד, חסה חדשה לגיוון הסלט, פסטה מקטניות וקרקר מעדשים. וגם, מה הקטע של רוטב השף לסלט של אסם?

 
 
 
 
 

כאתר אוכל, מגיעים אלינו למערכת המון מוצרים חדשים לבדיקה. בדף המצורף למוצר מבטיחים לנו הבטחות על טיבו, טעמו ואיכויותיו. לא תמיד התיאורים המדהימים תואמים למוצר במציאות - ובדיוק בשביל זה אנחנו כאן. רצינו לבדוק מה מבטיחים לנו הפרסומאים והיח"צנים ומה האמת שעומדת מאחורי ההבטחה:

 

לעדכונים חמים וכתבות נוספות עשו לנו לייק >> בעמוד הפייסבוק שלנו

 

 

פסטה אקספלור קוזין

 


 
פסטה אקספלור קוזין
פסטה אקספלור קוזין צילום : יח"צ
 

הם אומרים: יבואנית המזון אופאל אינטרנשיונל משיקה בישראל את מותג הפסטה הבינלאומי 'אקספלור קוזין' - EXPLORE CUISINE המיוצר באיטליה ומציע סדרת פסטות טבעיות, אורגניות ונטולות גלוטן.
הפסטות מיוצרות מקיטניות בלבד: עדשים, חומוס, שעועית ואורז.

 

אנחנו אומרים: לא היה לנו ספק שמדובר במוצר מעניין, שמאוד רצינו לטעום. הפסטות בעלות טעם עדין מאוד, כמעט בלתי מורגש, במיוחד כשמכסים אותן ברוטב. בפסטות העדשים ניתן להבחין במעט מטעם העדשים, אבל הוא בהחלט לא מפריע. קל מאוד לבשל אותן יותר מדי ולגרום להן להתפרק, אז צריך קצת להיזהר, אבל אין ספר שמדובר בתחליף מגניב למדי לנמענים מגלוטן או לאלו שרוצים לחסוך מעט בפחמימות והגדיל את צריכת החלבון שאינו מן החי.

 

מחיר: 12.90 - 11.90 שקלים ל-250 גרם בכל אריזה.

 

 

קרקר עדשים כתומות

 
קרקר עדשים כתומות
קרקר עדשים כתומות צילום : יח"צ
 
 

הם אומרים:אסם משיקה מוצר חדש וחדשני: "קרקר עדשים כתומות". אסם מרחיבה את סדרת מוצרי הקרקר הפופולרית שלה, ומשיקה את "קרקר עדשים כתומות", המהווה מקור לחלבון ובכך מתאים גם לאנשים העוסקים בפעילות גופנית או לכאלה השומרים על תזונה נבונה. הקרקרים ארוזים בארבע אריזות אישיות, המאפשרות אכילה מדודה וצריכה נוחה של המוצר גם מחוץ לבית. קרקר עדשים כתומות מכיל עדשים כתומות, הנחשבות לקטניה בריאה, וזרעי צ'יה הנחשבים כ"מזון על" העשיר במרכיבי תזונה חיוניים לגוף.

 

הקרקר אינו מכיל רכיבים מן החי (טבעוני). קרקר עדשים כתומות נותן מענה לקהל הצרכנים שמעוניין בקרקר טעים לשילוב בארוחה קלה (בוקר/ערב/ביניים), או בנשנוש טעים ונוח מבלי להתפשר על תזונה נבונה.

 

אנחנו אומרים: הקרקרים היו ללא ספק טעימים יותר מרוב הקרקים בשוק. יש בהם שילוב עדין של מתיקות ומליחות שאפילו הופך אותם לכיפיים לאכילה בלי שום דבר עליהם. רק לגבי הבריאות אנחנו לא לגמרי בטוחים. הוא מכיל כמויות לא קטנות של סוכר ונתרן וגם לא מעט קלוריות. נשנוש חביב, אבל צריך להיזהר גם איתו, כמו עם רוב החטיפים.

 

 

סוטאז' מסדרת TALENT של TEFAL

 
סוטאז' מסדרת TALENT
סוטאז' מסדרת TALENT צילום : יח"צ
 

הם אומרים: סוטאז' TALENT של TEFAL הוא כלי בישול לבשלני גורמה העשוי יציקת אלומיניום עם ציפוי NON STICK מתקדם מקצועי מסדרת titanium pro החדשה, המיועדת לבשלני הגורמה המקצועיים.

 

אנחנו אומרים: הסוטאז' החדש של TEFAL היה לא רק יפה למדי, אלא באמת גם לא נדבק אליו כל מה שהכנו בו, כולל רוטב עגבניות שבדרך כלל קשה נורא לנקות את השאריות שלו מצידי הסיר. אנחנו גם מאלה שלא ממש נזהרים שלא לשרוט את הסירים שלנו עם כלי ערבוב ממתכת, ונראה שהסיר בינתיים שורד יפה מאוד את ההתעללות שלנו, בלי שריטות נראות לעין שחושפות את החומר שמתחת לציפוי.

 

מחיר:החל מ-369 שקלים, תלוי בגודל.

 

 

לחם צרפתי של אנג'ל

 
לחם צרפתי של אנג'ל
לחם צרפתי של אנג'ל צילום : יח"צ
 

הם אומרים: מאפיית אנג'ל משיקה סדרת פרימיום חדשה תחת השם: 'אנג'ל צרפתי'- ארבעה לחמים בעלי טעם מעולה, מרקם וארומה ייחודיים.

סדרת הלחמים החדשה פותחה בהשראת סגנון האפייה הצרפתי, המרבה לעשות שימוש במחמצות סדרת אנג'ל צרפתי, אשר הותאמה במיוחד לחיך הישראלי, כוללת ארבעה סוגים של לחמי מחמצת חיטה ומחמצת שיפון בהם: לחם דגנים בתוספות גרעינים פריכים, לחם אגוזים, לחם שיפון קל בתוספת סיבים תזונתיים ולחם מחמצת חיטה מלאה ודגנים.

 

המחמצות הייחודיות של אנג'ל נוצרות בטרם הליך הלישה של הבצק, וזאת ע"י ערבוב מים וקמח איכותי. מנוחת התערובות למשך מספר שעות, מאפשרת את היווצרות תהליך התסיסה הטבעי של שמרי הבר אשר נמצאים בקמח, ולמעשה יוצרת את המחמצות הייחודיות. מחמצות אלו מעניקות ללחמים את הארומה העמוקה, הטעמים והריחות האופייניים רק ללחמי המחמצת של אנג'ל צרפתי.

 

אנחנו אומרים: הלחמים החדשים של אנג'ל הם בהחלט מהלחמים הטובים ביותר שטעמנו מבין מוצרי הסופרמרקטים שאנחנו מכירים. אמנם עדיין קשה להשוות ללחמים של מאפיית בוטיק קטנה, אבל זה ללא ספק שדרוג ללחמים הרגילים, עם חמצמצות נעימה של מחמצת, שלא מרגישה אגרסיבית מדי גם למי שלחמי מחמצת אולי מרתיעים אותו. אהבנו במוחד את לחם האגוזים בזכות התוספת של אגוזי המלך, שהשתלבו טוב גם בכריכים מתוקים וגם במלוחים.

 

 

Muller simply fruit 0% שומן בטעם אננס


 
MULLER אפס אחוז שומן
MULLER אפס אחוז שומן צילום : סטודיו כפיים
 

הם אומרים: מחלבת "Muller" מרחיבה את סדרת היוגורטים Muller simply fruit 0% שומן - סדרת יוגורט פרי היחידה בישראל ללא ממתיקים מלאכותיים, ומשיקה טעם חדש: אננס.

מבחר היוגורטים בסדרתMuller simply fruit 0% שומן, הינם עשירים בחיידקים פרו-ביוטיים והיחידים בישראל ללא ממתיקים מלאכותיים. טעמי היוגורטים השונים נבחרו בקפידה, לאחר עריכת מחקרי טעימה רבים בקרב הצרכנים.

 

אנחנו אומרים: למען האמת, אנחנו מרגישים שקצת קשה לחדש כבר בקטגוריית המוצרים הזו. יוגורטים עם אננס הם לא חדשניים במיוחד, ואנחנו די בטוחים שאפילו למולר עצמם יש את הטעם הזה בסדרות המוצרים החדשות שלהם. היוגורט עצמו טעים למדי ולא מסגיר את 0 אחוז השומן שבו, וגם תוספת האננס חביבה, אבל לא התרגשנו במיוחד מעוד יוגורט רגיל למדי.

 

 

רוטב שף לסלט של אסם

 
רוטב שף לסלט
רוטב שף לסלט צילום : יח"צ
 

הם אומרים: אסם מביאה בשורה וחדשנות אמיתית בעולם רטבי הסלט, רוטב שף לסלט - בפיתוח השף עומר מילר. הרוטב עשוי מרכיבים ביתיים בלבד, שאת כולם אתם מכירים מהמזווה הביתי. ללא חומר משמר, ללא צבעי מאכל וללא מספרי E. הרוטב מכיל חומרי גלם איכותיים: חומץ, רכז תפוחים, חרדל, שום כתוש, רכז לימון, פלפל אדום מוחמץ ועוד. הרוטב אינו מכיל שמן כלל, על מנת שתוסיפו את סוג השמן המועדף עליכם ובכמות שמתאימה לכם.

רוטב שף לסלט, מהווה בסיס להכנת מגוון רטבים ואינספור סלטים טעימים ומפתיעים שתמיד מצליחים, ולא פחות חשוב, בקלות ובפשטות. כל מה שצריך זה להוסיף שמן, מספר רכיבים טריים בהתאם למתכון ולשקשק בצנצנת לקבלת מרקם ביתי מפנק. כך תוכלו להעשיר את ארוחת הסלט היומית שלכם, החל מסלט חסה בויניגרט קלאסי, דרך סלטים חגיגיים ומיוחדים כדוגמת סלט ירוק בויניגרט בלסמי, סלט סלק וחלומי בויניגרט אננס ועוד.

 

אנחנו אומרים:למען האמת, לא ממש הבנו את המטרה של המוצר הזה. הצורך להוסיף לו שמן ועוד רכיבי טעם ותבלינים כמעט ולא חסך לנו כלום בתהליך הכנת רוטב הסלט שלנו, ואנחנו אלו שהיינו צריכים להוסיף כמויות מדודות לפי טעמנו וכישורנו, כך שהרוטב גם לא חוסך למי שחושש לערבב לבד ולהחליט בעצמו כמה לשים מכל דבר ברוטב. זה לא שהרוטב לא טעים, או שאנחנו לא שמחים שהוא לא מכיל כל מיני חומרים לא בריאים, הוא פשוט מרגיש לנו קצת מיותר.

 

 

ענבי קיץ חדשים של ענבי טלי

 
ענבי טלי
ענבי טלי צילום : ניצן אשוח
 

הם אומרים: ענבי טלי, ממושב לכיש, משיקים ענבי קיץ 2016 כל הזנים ללא חרצנים בין הזנים המשווקים לחנויות: סופריור, תומפסון, מידנייט וסייבל.

 

סופריור- זן לבן בהיר ללא חרצנים, בין הזנים הראשונים של הקיץ זמין עד סוף יולי. ענבי הזן גדולים, קריספיים מרשימים ומאוד עסיסיים במרקם שלהם.

 

תומפסון-זן לבן בהיר, מוארך בעל טעם מתוק נפלא וללא חרצן. התומפסון הוא למעשה שיפור בשיטות הגידול של הזן המוכר והוותיק - סולטנינה.

 

מידנייט -זן בצבע שחר ללא חרצן, משווק בבלעדיות על-ידי ענבי טלי. מקור הזן בקליפורניה והוא יובא לישראל והותאם לאקלים המקומי. הבשורה בקיץ הקרוב שהזן התאקלם בארץ וכיום ישווק בכמויות גדולות מאלה של שנים קודמות.

 

סייבל - צבע שחר כהה ללא חרצן. גם הסייבל זהו זן שהגיע לישראל מקליפורניה והותאם לאקלים המקומי. זהו זן ענבים שחור, בעל ארומות חזקות, טעמים אקזוטיים וחיי מדף ארוכים. בטעמו המתוק מזכיר הסייבל ענבי מוסקט.

 

אנחנו אומרים: כבר מזמן עברנו את הימים בהם היינו צריכים רק לבחור בין ענבים ירוקים לשחורים, והענבים החדשים של ענבי טלי היו כולם טעימים עד מאוד. משני סוגי הירוקים, אהבנו במיוחד את התומפסון, עם הפריכות הנהדרת שלו והמון המיץ שהוא מכיל. אבל מעל כולם ניצח בגאון הסייבל, שהקופסא שלו חוסלה תוך דקות אחדות. הטעם שלו לא דומה לשום ענב לאכילה אחר שאכלנו. הוא מורכב ועשיר, קצת מזכיר יין, ולחלקנו גם הזכיר את הענבים "של פעם" שהיו עמוסי טעם ועוד יותר עמוסי גרעינים. הענבים הכי טעימים שיצא לנו לאכול.

 

מחיר: החל מ-16.90 שקלים לקילו.

 

 

חסה סלנובה של שטראוס


 
עלי סלנובה
עלי סלנובה צילום : סטודיו שטראוס
 

הם אומרים: לראשונה בישראל משיקה שטראוס חסה מסוג הסלנובה, תחת קטגוריית ה- FRESH CUT.
חסה סלנובה - המילה האחרונה בעולם החסות, הינה חסה ייחודית בעלת טעם עדין ופריך.
חלק מגידולי הסלנובה בחו"ל הינם גידולים הידרופוניים מה שדרש משטראוס ליווי אגרונומי להתאמה של הסלנובה לגידול על קרקע. גידול סלנובה על קרקע מניבה חסה עמידה יותר, פריכה יותר ובעלת אריכות ימים במקרר .
סלנובה הינו מותג בינלאומי המשווק ב- 15 מדינות בעולם.

 

אנחנו אומרים: הסלנובה היא התשובה לכל מי שאומר שלחסה אין טעם. עלים עדינים, עם שילוב קל מאוד של מתיקות ומרירות, שהיו כיפיים מאוד בכל סלט ששילבנו בו אותם. כל מי שאוהב חסה ישמח לגדול את הזן החדש והטעים הזה, ויש לנו הרגשה שהוא אפילו ימיר כמה כאלה שלא חובבים את הירק הזה. שדרוג מעולה לסלטים הירוקים שלנו, שאנחנו כבר מאז אימצנו עוד כמה פעמים.

 

 

 
עוד כתבות במדור חדש על המדף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.