אדום אדום: הקרואסון החדש שמשגע את ארצות הברית

 
קרואסון רד ולווט
קרואסון רד ולווט צילום: מתוך חשבון האינסטגרם של chef_thiago
 
עודכן 10:47 20/07/2016

שגעונות המאפים בארצות הברית מסרבים להפסיק, והפעם זה קרואסון רד ולווט אדום שמשגע את ניו יורק, עם צבע עז ומילוי עשיר של גבינת שמנת

 
 
 
 
 

אם חשבתם שאחרי הבייגל אוריאו, עוגות הגלקסיה או הסופגניות על הסופגניות על הסופגניות יימאס לאמריקאים מטרנדים של מאפים, כנראה שטעיתם.

 

שף טיאגו סילבה (Thiago Silva) המציא בקונדטוריה הפרטית שלו קרואסון חדש, שסוחף את ניו יורק ומציף את חשבונות האינסטגרם בעיר.

 

 

A photo posted by Thiago Silva (@chef_thiago) on


 

 

הקרואסון האדום מבוסס על העוגה הקלאסית והפופולארית רד וולווט. כמו העוגה, הבצק צבוע בצבע מאכל אדום, והמילוי של הקרואסון הוא קרם גבינת שמנת עשיר ומושחת במיוחד. אם יש מי שלא אהב את הבצק המעט יבשושי שמאפיין את רוב עוגות הרד וולווט, הבצק החמאתי של הקרואסון כנראה יפתור לו את הבעיה.

 

 
 
 

סילבה לא חדש לעולם הטרנדים האפויים. כשהיה אופה במאפיית Catch, גם היא בניו יורק, הוא המציא קרואסון תה ירוק, קרואסון רול קינמון ואפילו קרואסון עוגת יום הולדת.

 

אבל לא רק מאפים מתוקים הוא ממציא. מה אתם אומרים על הלזניה המוגזמת שלו?

 

 

 

A video posted by Thiago Silva (@chef_thiago) on


 

 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.