סוכריות ג'לי אבטיח • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
סוכריות ג'לי אבטיח
סוכריות ג'לי אבטיח צילום: נעם פריסמן
 
עודכן 09:40 25/07/2016
שי-לי ליפא

הילדים אוהבים סוכריות? אולי תכינו איתם בבית סוכריות מהירות וקלות להכנה? והן אפילו יחסית בריאות

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעתיים | 3 תבניות סוכריות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים

1 כוס (240 מ"ל) מיץ אבטיח מסונן


3 שקיות (42 גרם סה"כ) אבקת ג'לטין


3 כפות אבקת סוכר


3 כפות מיץ לימון


3 תבניות סיליקון לסוכריות

 

 
 

אופן הכנה

 

  • יוצקים מיץ אבטיח לקלחת. מפזרים מעל את אבקת הג'לטין באופן שווה.
  • משהים כ-15 דקות עד שהמיץ סופח את הג'לטין.
  • מוסיפים אבקת סוכר ומיץ לימון ומערבבים היטב.
  • מחממים על להבה נמוכה-בינונית תוך כדי בחישה עד שהג'לטין נמס.
  • מביאים את התערובת לסף רתיחה (לא מרתיחים) ומסירים מיד הלהבה.
  • מסננים את התערובת לתוך משפך (כדי שיהיה קל למזוג לתבניות).
  • יוצקים לתבניות. מעבירים למקרר לשעתיים להתייצבות.
  • מחלצים את הסוכריות מהתבניות ושומרים בצנצנת אטומה במקרר עד שבוע.

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.