קציצות סלמון בצורת דג • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
קציצות סלמון בצורת דג
קציצות סלמון בצורת דג צילום: נועם פריסמן
 
עודכן 10:16 26/07/2016
שי-לי ליפא

מנסים לגרום לילדים לאכול קצת יותר דגים? אין ילד שיסרב לקציצות החמודות האלה, שאופים בתנור בקלי קלות

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: חצי שעה | כ-14 קציצות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

500 גרם פילה סלמון טרי טחון


1/2 כוס פירורי לחם


קליפת מגוררת דק מ-1/2 לימון


3 כפות מיץ לימון


2 כפות קטשופ


מלח ופלפל שחור גרוס


לקישוט: 14 גרגירי אפונה

 

 
 

אופן הכנה

 

  • מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • מערבבים בקערה את החומרים עד לקבלת תערובת אחידה וקצת דביקה. לא להתפתות ולהוסיף עוד פירורי לחם.
  • משהים כ-5 דקות עד להתייצבות התערובת.
  • בעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים כדורים בקוטר 5 ס"מ. מכל כדור מעצבים קציצה בצורת דג ומניחים בתבנית.
  • נועצים אפונה בכל "ראש" של הדג ליצירת עין.
  • אופים בתנור החם 15-10 דקות עד שהדגים זהובים קלות (נזהרים לא לייבש).

 

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.