עוגת ריקוטה ושוקולד לבן • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
עוגת ריקוטה ושוקולד לבן
עוגת ריקוטה ושוקולד לבן צילום: נועם פריסמן
 
עודכן 09:35 28/07/2016
שי-לי ליפא

העוגה הכי קלה להכנה שיש! 4 מרכיבים ויש לכם עוגה גבינתית ומפנקת בטעם שוקולד לבן

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 45 דקות | תבנית ריבועית 22X22 | רמת קושי: קל

 

מצרכים

4 ביצים גדולות (L)


250 גרם שוקולד לבן, שבור לקוביות


300 גרם ריקוטה פרסקה בטמפ' החדר


 

לשימון:
תרסיס שמן בטעם חמאה פאם


להגשה:
אבקת סוכר

 

 
 

אופן הכנה

  • מחממים תנור ל-175 מעלות, מרפדים תחתית של תבנית בנייר ומשמנים את הדפנות.
  • מקציפים ביצים בקערת מיקסר כ-5 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה מאוד.
  • ממיסים שוקולד על אמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
  • מקפלים את השוקולד המומס לביצים.
  • מוסיפים ריקוטה ומערבבים לקבלת תערובת חלקה ואחידה. יוצקים לתבנית ומחליקים.
  • אופים בתנור החם 30-25 דקות עד שהעוגה זהובה קלות, השוליים יציבים ומרכזה עדיין מעט רוטט. מצננים היטב.
  • מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ללילה.
  • זורים אבקת סוכר, חותכים לריבועים ומגישים קר.

 

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.