ביצים רכות עם "חיילי" לחם ואספרגוס • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
ביצים רכות עם "חיילי" לחם ואספרגוס
ביצים רכות עם "חיילי" לחם ואספרגוס צילום: ינאי מנחם
 
עודכן 07:36 02/08/2016
שי-לי ליפא

שדרוג מודרני לארוחת הבוקר שכולנו גדלנו עליה: ביצה רכה עם לחם לטבול בה. הלחם הופל למקלות טוסט פריכות והביצים מקבלות שדרוג אספרגוסי

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 15 דקות | 4 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

4 ביצים


4-3 פרוסות חלה בעובי 2 ס"מ


4 אספרגוסים, ללא החלק התחתון


תרסיס שמן זית


מלח גס ופלפל שחור גרוס

 

 
 

אופן הכנה

מכינים את החיילים:

 

  • מחממים מחבת על להבה בינונית.
  • משמנים במעט תרסיס שמן וקולים את פרוסות החלה במחבת כ-2 דקות מכל צד עד שהחלות זהובות.
  • מאדים את האספרגוס כמה דקות.
  • חותכים את החלה לרצועות בעובי 1/2 1 ס"מ ואת האספרגוס למקטעים באורך 5 ס"מ.

 

בינתיים מכינים את הביצים:

 

  • מביאים לרתיחה מים בסיר קטן.
  • מכניסים ביצים בזהירות למים הרותחים ומבשלים כ-5 דקות לקבלת ביצים רכות.
  • מוציאים את הביצים ומניחים בכלים מיוחדים לביצים רכות.
  • מסירים את כפית הביצה, מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם ה"חיילים" (רצועות חלה קלויות ואספרגוס) לטבילה.

 

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.