עוגיות אלפחורס ביתיות

 
אלפחורס
אלפחורס צילום: יח"צ
 
עודכן 09:50 08/08/2016
דנה בראון, העוגות של דנה

הקונדיטורית דנה בראון מלמדת אתכם להכין עוגיות אלפחורס ביתיות : רכות, נימוחות, מלאות בריבת חלב ופשוט מושלמות

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: שעתיים | 20-30 עוגיות קטנות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים

200 גרם חמאה


2 שקיות אבקת סוכר


1 חב' פודינג וניל


1.5 כוסות קורנפלור


1.5 כוסות קמח


4 חלמונים


1 חב' אבקת אפיה


¼ כפית סודה לשתיה


קורט אבקת וניל


ריבת חלב


קוקוס לבן טחון

 

 
 

אופן הכנה

 

  • במעבד מזון שמים את כל החומרים ביחד עד שנוצר בצק אחיד, מחלקים אותו ל3 חלקים ומכניסים לקירור למשך שעה לפחות.
  • מחממים תנור ל-160 מעלות.
  • מרדדים כל חלק בנפרד וקורצים עיגולים קטנים כי זה מתנפח קצת.
  • מסדרים בתבנית עם נייר אפיה ואופים במשך 15 דק' עד שהעוגיות מתחילות לקבל צבע זהבהב.
  • מסדרים זוגות של עוגיות ומורחים בנדיבות על אחת העוגיות ריבת חלב מצמידים לשנייה ומגלגלים בקוקוס טחון.

 

 
אלפחורס
אלפחורס צילום : יח"צ
 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.