סלט אבוקדו מרענן וקייצי

 
מרענן וקייצי. סלט אבוקדו
מרענן וקייצי. סלט אבוקדו צילום: קרן ביטון כהן
 
עודכן 09:36 14/08/2016
שף חסן עלי

שף חסן עלי חולק איתנו מתכון נפלא וקייצי לסלט אבוקדו מרענן עם הרבה מרכיבים טריים, בדיוק לימי אוגוסט החמים

 
 
 
 
 

סוג מתכון: טבעוני | זמן הכנה: 10 דקות | מנה אחת גדולה | רמת קושי: קל

 
 

מצרכים:

 

1 אבוקדו גדול


1 עגבנייה בינונית


1/2 ראש בצל סגול


1/4 זר כוסברה


מלח


פלפל


לימון סחוט טרי


שמן זית


 

אופן הכנה:

  • קולפים את האבוקדו, הבצל והעגבנייה.
  • חותכים את האבוקדו לפרוסות עבות, את העגבנייה לבינוניות ואת הבצל לדקות.
  • קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לירקות.
  • מערבבים הכול יחד ומטבלים במלח פלפל שמן זית ולימון.

 

 

המתכון באדיבות מסעדת "רג'ינה", פרופסור יחזקאל קויפמן 2, תל-אביב

 

מחפשים עוד מתכוני סלטים? נסו את אלה:

 

סלט שורשים קראנצ'י ובריא

סלט אספרגוס, פטריות ושומשום

סלט יווני משודרג

 
עוד כתבות במדור מתכונים לסלט
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.