שבת פחמימתית: פרנץ' טוסט מושלם עם טריק

 
פרנץ' טוסט מלחם שלם
פרנץ' טוסט מלחם שלם צילום: נועם פריסמן
 
עודכן 09:11 24/03/2017
שי-לי ליפא

מי לא אוהב פרנץ' טוסט, או כמו שכולם קוראים לו, לחם מטוגן? הנה גרסה משפחתית וגדולה במיוחד, שאופים בתנור במקום לטגן במחבת

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 40 דקות | 6 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

1 לחם עגול כפרי, חתוך שתי וערב לקוביות בגודל 2 ס"מ (יש לחתוך את הלחם כמעט עד סופו)


3 ביצים גדולות (L)


1/2 כוס (120 מ"ל) שמנת מתוקה


1/2 כוס (120 מ"ל) חלב 3%


2 כפות סוכר


1 כפית תמצית וניל


1/4 כפית מלח


לציפוי:
25 גרם חמאה, מומסת


2 כפות סוכר


1/2 כפית קינמון טחון


להגשה:
סירופ מייפל


פירות

 
 

אופן הכנה

 

  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • טורפים ביצים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה, חלב, סוכר, תמצית וניל ומלח ומערבבים היטב.
  • יוצקים את תערובת הביצים בין קוביות הלחם.
  • יוצקים מעל את החמאה המומסת ומפזרים סוכר וקינמון.
  • אופים בתנור החם כ-30 דקות עד שהלחם זהוב.
  • מגישים עם סירופ מייפל ופירות.

 

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.