סלט דלעת טרייה עם חמוציות וגרעיני דלעת

 
סלט דלעת טרייה עם חמוציות וגרעיני דלעת
סלט דלעת טרייה עם חמוציות וגרעיני דלעת צילום: ערוץ האוכל
 
עודכן 10:09 29/08/2016
אודרי בן אדרת

מה עושים עם דלעת בלי לבשל אותה? אולי סלט מרענן עם חמוציות, גרעינים פריכים ורוטב חמוץ-מתוק?

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 10 דקות | 4 מנות | רמת קושי: קל

 

מרכיבים:


לסלט:

500 גר' דלעת טרייה חתוכה לקוביות קטנות 1*1 ס"מ


30 גר' חמוציות מיובשות


30 גר' צימוקים


30 גר' אגוזי מלך קלויים


30 גר' גרעיני דלעת קלופים וקלויים


4 כפות נענע קצוצה


4 כפות כוסברה קצוצה


4 כפות סלרי קצוץ


2 כפות ג'ינג'ר כבוש קצוץ

 

לרוטב:

3 כפות שמן זית


3 כפות סילאן


3 כפות חומץ בלסמי


3 כפות רכז רימונים


מלח


פלפל

 

אופן הכנה:


  • לערבב את כל מרכיבי הסלט מלבד גרעיני הדלעת.
  • לערבב את כל מרכיבי הרוטב.
  • להגשה: לערבב את הסלט והרוטב ולפזר גרעיני דלעת.

 
 

לעוד מתכונים כמו של סבתא, לחצו לאתר של ערוץ האוכל.

 

 
עוד כתבות במדור כמו של סבתא
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.