נשנוש הודי:פאקורה- לביבות בצל בבלילת קמח חומוס

 
פאקורה (לביבות בצל בבלילת קמח חומוס)
פאקורה (לביבות בצל בבלילת קמח חומוס) צילום: ערוץ האוכל
 
עודכן 08:45 01/09/2016
אילנה נגאקר

הנשנוש ההודי המושלם: לביבות מבצל מטוגן בבלילה פריכה מקמח חומוס

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: 30 דקות | 4 מנות | רמת קושי: בינוני

 

מרכיבים:


500 גרם קמח חומוס


שמן


4 בצלים בינוניים חתוכים לאורך


1/2 צרור כוסברה קצוצה


1/2 פלפל ירוק חתוך דק


3-4 עלי קארי מרוסקים


1 כף גרגירי כמון


כפית ריי (חרדל גרגירים שחור)


5 כפית כורכום


1 כפית פפריקה אדומה


2 כפיות זרעי כמון


כפית חילבה שחורה


2 כפיות תבלין דגים הודי


כפית מלח (לפי הטעם)


גרגירי חומוס קפואים


כפית סחוג

 

 

אופן הכנה:

  • לחתוך את הבצל לאורך.
  • לשים לבצל את הכוסברה, עלי הקארי, זרעי הכמון ואת כל התבלינים ולערבב.
  • להוסיף קמח חומוס ורבע כוס מים לבלילה ולהכין ממנה לביבות.
  • לחמם שמן במחבת וכשהוא חם לשים בתוכו לביבות.
  • כשצד אחד משחים להפוך לצד השני.
  • הלביבות צריכות לצאת בצבע צהבהב-חום.
  • להוציא לתוך מסננת עם נייר סופג.
  • במחבת נפרדת מטגנים גרגירי חומוס בשמן.
  • מוסיפים לגרגירי החומוס את הסחוג ומערבבים מעט תוך כדי טיגון. מוציאים מהמחבת ומגישים עם הלביבות.
  • מגישים עם מטבל צ'אטני.

 

 
 

לעוד מתכונים כמו של סבתא, לחצו לאתר של ערוץ האוכל.

 

 
עוד כתבות במדור כמו של סבתא
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.