צמחוני הודי: פאלק פניר

 
פאלק פניר
פאלק פניר צילום: ערוץ האוכל
 
עודכן 00:01 04/09/2016
אילנה נגאקר

המאכל ההודי הצמחוני שכולם אוהבים: גבינה ברוטב עשיר של תרד והמון תבלינים

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: 30 דקות | 4 מנות | רמת קושי: בינוני

 

מרכיבים:


1/2 ק"ג עלי תרד טריים


200 גרם גבינת משומשו


1/2 בצל קצוץ דק


4 כפות שמן קוקוס


1 עלה דפנה


1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ


2 שיני שום קצוצות דק


1 כפית זרע כמון


1/2 כפית כורכום


1/4 כפית מלח


1/4 כפית פלפל שחור


1/2 כפית חלבה טחון


1/2 כפית כורכום טחון


2 תרמילי הל שבורים


1/2 כוס מים

 

 

אופן הכנה:

 

  • לחלוט את התרד בסיר עם מים רותחים.
  • לסחוט את התרד מהנוזלים ולטחון במעבד מזון.
  • לאדות במחבת את הבצל והשום עם חמאה כ-2 דקות.
  • להוסף את תרמלי ההל וזרעי הכמון כורכום חילבה וג'ינג'ר ולבשל כ-2 דקות.
  • להוסיף את התרד הטחון והמים ולבשלים כ-10 דקות עד לצימצום.
  • להמליח ולפלפל.
  • מכבים את האש.
  • לחתוך את הגבינה לקוביות בגודל 1*1 ס"מ להוסיף לסיר, לערבב בעדינות ולהגיש חם או לפורר מעל התרד.

 
 

לעוד מתכונים כמו של סבתא, לחצו לאתר של ערוץ האוכל.

 

 
עוד כתבות במדור כמו של סבתא
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.