מתכון לחומוס מצרי אסלי

 
חומוס אסלי
חומוס אסלי צילום: ערוץ האוכל
 
עודכן 00:35 05/09/2016
מומי אלקובי

בואו ללמוד איך מכינים בבית חומוס ביתי מצרי אסלי אמיתי. זה אפילו לא באמת מסובך

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 3 שעות | 4-6 מנות | רמת קושי: בינוני

 

מרכיבים:


1/2 ק"ג חומוס יבש


מיץ לימון משני לימונים


המים בהם התבשל החומוס


1 כפית מלח לימון


מלח לפי הטעם


1/2 ק"ג טחינה גולמית


להגשה:
1 פלפל ירוק


1 שום


מיץ לימון מלימון אחד


שמן זית

 

אופן הכנה:

 

 

  • משרים את החומוס למשך הלילה.
  • מבשלים את החומוס המושרה עד שהוא רך מאוד ושומרים את המים של החומוס.
  • טוחנים את החומוס במעבד מזון.
  • מוסיפים מיץ לימון וטוחנים כ - 3 - 2 דקות.
  • מוסיפים את המים המסוננים.
  • מוסיפים כפית מלח לימון.
  • מוסיפים את המלח.
  • מוסיפים את הטחינה.

 

להגשה:

 

  • חותכים את הפלפל הירוק ומניחים בקערה.
  • מוסיפים שום קצוץ, שמן זית ומיץ לימון
  • מערבבים ומוסיפים מעל החומוס

 

 

 
 

לעוד מתכונים כמו של סבתא, לחצו לאתר של ערוץ האוכל.

 

 
עוד כתבות במדור כמו של סבתא
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.