סלט אורז עם ירקות ועוף

 
סלט אורז ועוף
סלט אורז ועוף צילום: טל סיוון ציפורין
 
עודכן 11:29 11/09/2016
נעם דקרס– ביסל'ה

הסלט המושלם לארוחת אמצע השבוע: אורז מתובל, ירקות טריים וחזה עוף עסיסי שביחד הם ארוחה מלאה

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: חצי שעה | 4 מנות | רמת קושי: קל

 

3 כוסות אורז לבן מבושל ומצונן, רצוי אורז שבושל קצת מעבר למידה הרצויה


400 גר' חזה עוף טרי, נקי מגידים וסחוס


2 מלפפונים טריים מאד


1-2 פלפלים אדומים טריים מאד


1/2 כוס זיתי קלמטה מגולענים


1/4 כוס בצל ירוק קצוץ לטבעות דקות


1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה


1/4 כוס שמיר קצוץ


2 כפות + 1/4 כוס שמן זית מאיכות מעולה


4 כפות חומץ בן יין אדום או לבן


מלח לפי הטעם


פלפל שחור גרוס טרי

 
 

אופן הכנה:

  • מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל שחור גרוס וצולים במחבת או בתנור עם 2 כפות שמן זית. מצננים היטב. פורסים לפרוסות רוחב דקות.
  • פורסים את המלפפונים לאורכם וחותכים לפרוסות דקות. קוצצים את הפלפלים לקוביות קטנות. קורעים את הזיתים לקרעים גסים
  • מניחים את כל המרכיבים פרט לעוף, שמן הזית והחומץ בקערה. מערבבים היטב. מוסיפים את שמן הזית והחומץ ומערבבים.
  • מניחים בצלחות או קערת הגשה ומסדרים את פרוסות חזה העוף מעל.

 

 

רוצים עוד מתכונים לסלטים? לחצו כאן


 
עוד כתבות במדור מתכונים לסלט
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.