סירות חצילים במילוי בשר של טובה ביבר

 
סירות חצילים במילוי בשר
סירות חצילים במילוי בשר צילום: ערוץ האוכל
 
עודכן 12:12 11/09/2016

סירות של חצילים במילוי עסיסי של בשר עם עגבניות ועם בשר החצילים עצמם. ארוחה מפוארת בלי הרבה עבודה

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: 45 דקות4 מנות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים:

2 חצילים ארוכים


בשר טחון מבשר כבש


4 - 3 עגבניות טריות בשלות חלוטות וקלופות


4 - 3 שיני שום


חופן פטרוזיליה קצוצה


חופן פירורי לחם


צנוברים קלויים


2 גמבה אדומה - קלויה להשאיר את הקליפה


מלח ופלפל

 

 

אופן ההכנה:

 

  • חותכים את החצילים לאורך לשתי חתיכות (לחצי).
  • מטגנים אותם במחבת טפלון על שמן זית עד שהחלק הפנימי מתרכך.
  • לאחר הריכוך מוציעאים כמעט את כל הבשר מהחציל ומשאירים רק שכבה של 1/2 ס"מ כדי שהחציל יישאר יציב.
  • באותה מחבת מטגנים את הבשר עד שהוא מפורר לחלוטין.
  • חולטים את העגבניות ומקלפים.
  • מערבבים את הכל עם בשר החציל.
  • מוסיפים פטרוזיליה קצוצה.
  • מאחדים את התערובת עם פירורי לחם.
  • מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
  • מוסיפים צנוברים קלויים.
  • מכניסים את התערובת לסירות החצילים.
  • מחממים תנור ל - 180 מעלות.
  • מניחים את סירות החצילים בתבנית עם נייר אפיה, מזלפים שמן מלמעלה ומכניסים לתנור חם לאפיה של 15 דקות עד שהכל מזהיב.

 

 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.