קיבוץ גלויות: תבשיל קציצות אסייתי על קוסקוס

 
תבשיל קציצות אסייתי על קוסקוס
תבשיל קציצות אסייתי על קוסקוס צילום: ערוץ האוכל
 
עודכן 14:06 12/09/2016

השף שאול בן אדרת מכין תבשיל מיוחד בניחוח אסייתי על קוסקוס מקומי, שיגוון לכם כל ארוחה

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: 45 דקות4 מנות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים:


12 קבבים מוכנים


1 בצל סגול קלוף חתוך גס


8 שיני שום


1 פלפלון צ'לי אדום


2 כפות ג'ינג'ר טרי קצוץ


2 כפות ג'ינג'ר כבוש קצוץ


4 יח' כוכבי אניס


2 טבעות אננס מיובש חתוך לרצועות


1/2 אננס טרי קלוף חתוך לקוביות של 2*2


1 חופן עלי כוסברה


4 כפות סילאן


4 כפות סויה


1 כוס מיץ תפוזים


מלח ופלפל

 

לקוסקוס:

שקית קוסקוס מלא


1.5 כוסות מים חמים


2 כפות שמן זית


קורט מלח ופלפל


4 כפות בצל מקורמל


2 כפות ג'ינג'ר כבוש קצוץ


2 כפות בצל ירוק קצוץ לטבעות


2 כפות כוסברה טרייה קצוצה


1/2 כוס אפונים קטנים


2 כפות סויה


2 כפות שום פרוסות שחום


מלח ופלפל

 

 

אופן ההכנה:

 

 

  • מטגנים את הקבבים בסיר עם כפית שמן.
  • במחבת נפרד מכניסים את כל המרכיבים (בלי מרכיבי הקוסקוס) ומבשלים כשעה על אש נמוכה.
  • מכניסים את הקבבים המוכנים למחבת עם הרוטב וממשיכים לבשל עוד מספר דקות.
  • מכינים את הקוסקוס לפי הוראות הכנה בשקית.
  • מערבבים את כל שאר מרכיבי הקוסקוס לתוך הקוסקוס המוכן ומכסים 15 דקות.
  • מתבלים לפי הטעם ומגישים יחד עם הקבבים והרוטב שלהם.

 

 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.