תחליף ביתי וטעים: שניצל תירס ביתי

 
שניצל תירס ביתי
שניצל תירס ביתי צילום: fotolia
 
עודכן 22:39 13/09/2016
שף שגיא שוורץ

השניצל הביתי המושלם להכין לילדים כתחליף בריא לבשר ולעוף: שניצל ביתי מתירס וטופו שהילדים ישמחו לזלול

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: חצי שעה | 4 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

1 כוס גרגירי תירס קפואים (אפשר גם משימורים)


1 חבילה טופו טבעי


1 כפית שמן זית


1 בצל קצוץ


1-2 שיני שום


חופן בצל ירוק קצוץ


קורט מלח


רבע כפית פלפל שחור


כפית פפריקה מתוקה

 

לציפוי
חצי כוס פירורי לחם


2 כפיות שמן זית

 

 

אופן הכנה:

 

  • מרתיחים את גרגירי התירס במים במשך 3-4 דקות. מסננים ומקררים.
  • במחבת, מטגנים את הבצל בשמן עד שמזהיב.
  • במעבד מזון, טוחנים את הטופו עם השום, התבלינים והבצל עד קבלת תערובת חלקה.
  • מערבבים את התירס עם הבצל הירוק ותערובת הטופו עד קבלת תערובת אחידה.
  • מכינים את הציפוי - בקערה, מערבבים היטב את פירורי הלחם עם השמן לציפוי.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • יוצרים מהתערובת כ-4 קציצות שטוחות בצורת שניצל ומצפים בפירורי הלחם.
  • מניחים את השניצלים בתבנית ואופים כ-10-15 דקות.

 
 
 
עוד כתבות במדור מתכוני ילדים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.