רוגלך שוקולד-חלבה זריזים

 
רוגלך שוקולד-חלבה זריזים
רוגלך שוקולד-חלבה זריזים צילום: נועם פריסמן
 
עודכן 10:39 19/10/2016
שי-לי ליפא

רוגלך שחומים, שוקולדיים, רכים וביתיים בקלי קלות, כמעט בכלום עבודה. קונים בצק מוכן ויש לכם פינוק לכל השבוע

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 35 דקות | 15 רוגלך בינוניים | רמת קושי: קל

 

 

לכל המתכונים הטעימים של סופר שי לי, לחצו כאן


 

מצרכים

1 חבילה (600 גרם) בצק שמרים עלים קפוא


1/2 כוס ממרח טחינה-שוקולד


תרסיס שמן בטעם חמאה


לפיזור: 3 כפות סוכר

 
 

אופן הכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • משמנים נייר אפייה בתרסיס שמן. פורשים את הבצק על הנייר המשומן. מורחים את הממרח על הבצק וסוגרים למעין ספר בצורת מלבן. מניחים מעל נייר אפייה משומן ומרדדים עוד קצת.
  • חותכים את המלבן למשולשים צרים וארוכים. מגלגלים כל משולש מהחלק העבה לקודקוד שלו. מניחים בתבנית.
  • אופים בתנור בחם כ-25 דקות עד שהרוגלך זהובים.

 

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.