צ'יפס למתקדמים: תפוחי אדמה ספירלה אפויים

 
תפוחי אדמה ספירלה
תפוחי אדמה ספירלה צילום: נועם פריסמן
 
עודכן 07:53 18/07/2017
שי-לי ליפא

דרך כיפית במיוחד להכין תפוחי אדמה לילדים ולגדולים: ספירלה פריכה אפויה על שיפוד. טעים, פשוט ולא שגרתי

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: שעה | 4 מנות | רמת קושי: קל

 

 

לכל המתכונים הטעימים של סופר שי לי, לחצו כאן


 

מצרכים

4 תפוחי אדמה לאפייה


שמן זית


מלח ופלפל שחור גרוס


עלים מ-1 גבעול רוזמרין

 
 

אופן הכנה

 

  • מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • נועצים שיפוד בכל תפוח אדמה. בעזרת סכין חדה חותכים באלכסון חתך ספירלה אחד לאורכו של כל תפוח אדמה בעובי 5-4 מ"מ (מסובבים את תפוח האדמה תוך כדי חיתוך).
  • מניחים בתבנית, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומפזרים עלי רוזמרין.
  • אופים 50-45 דקות עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים.

 

 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.