סלט קולסלואו אסייתי של אהרוני

 
סלט קולסלואו אסייתי
סלט קולסלואו אסייתי צילום: נועם פריסמן
 
עודכן 10:23 06/11/2016
ישראל אהרוני

גרסא קצת אחרת לסלט האמריקאי המוכר, עם שילוב של טחינה וסויה במקום המיונז, שהופכים אותו לאסייתי וקליל במיוחד

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 15 דקות | כמות: 4 מנות| רמת קושי: קל |

 

מצרכים:


חצי כרוב סגול


חצי כרוב לבן


2 בצלים מירוקים קצוצים


2 גזרים מגורדים גס


1 סלק מגורד גס


כוס עלי כוסברה טריים


פלפל אדום חריף פרוס דק


כוס אגוזי מלך


לרוטב:
רבע כוס רוטב סויה


2 כפות טחינה גולמית


רבע כוס מים


3 כפות מיץ ליים


1 כף דבש


1 כף ג'ינג'ר קצוץ


3 שיני שום קצוצות

 

אופן הכנה:

 

 

  • פורסים את הירקות במעבד מזון או בעזרת סכין ומניחים את כולם בקערה, חוץ מאגוזי המלך.
  • מערבבים את חומרי הרוטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • יוצקים את הרוטב על הסלט על הסלט ומערבבים.
  • מפזרים מעל את אגוזי המלך ומגישים.

 

 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני 2 גו - כל המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.