איך קרמבו נולד? הסרטון הכי טעים שתראו

 
עודכן 13:00 10/11/2016

נסענו למפעל קרמבו כדי לראות איך הפלא האהוב הזה מיוצר וחזרנו עם הסרטון הכי טעים ושוקולדי שיש, שמיד יעשה לכם חשק לקרמבו או שניים

 
 
 
 
 

עריכה: גיל גוטקין

קריינות: יוסי לוי

 

אין כמעט ישראלי שלא אוהב קרמבו. החטיף האהוב מגיע אלינו רק בחורף, ואנחנו שיאני אכילת הקרמבו בעולם, למרות שלא אנחנו אלו שהמצאנו אותו. הקרמבו הומצא כנראה בדנמרק, כבר לפני יותר מ-200 שנה, אבל הישראלים אימצו אותו לחיקם בטבעיות.

 

רוצים ללמוד עשרה דברים שלא ידעתם על קרמבו? לחצו כאן.

 


 
מפעל קרמבו
מפעל קרמבו צילום : גיל גוטקין
 

הישראלים הם אלופי העולם באכילת קרמבו. המפעל בעכו מייצר כחצי מליון קרמבואים ביום, ובמהלך החורף אוכלים הישראלים כ-50 מליון קרמבואים, שיא עולמי!

 

רוצים להכין קרמבו בבית? הנה חמישה מתכונים ביתיים

 
 

פעם היו מייצרים בישראל גם קרמבו בטעמים תות, בננה, תפוז ואפילו ריבת חלב, אולם היום מייצרים במפעל רק את טעם הוניל הפופולארי ואת טעם המוקה.

 

אמיצים? קבלו מתכון לטוסט פיתה-קרמבו.

 

 
עוד כתבות במדור VOD
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.