הכי קל שיש: עוגיות אוזני פיל קלאסיות

 
עוגיות אוזני פיל
עוגיות אוזני פיל צילום: אפיק גבאי
 
עודכן 11:51 14/11/2016
לחם יין

שני מרכיבים, חמש דקות עבודה ויש לכם את העוגיות הכי ממכרות שיש: עוגיות אוזני פיל מתוקות ופריכות, מושלמות לנשנוש או ליד הקפה

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעה וקצת | 100 עוגיות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים:

 

קילו בצק עלים


2 כוסות סוכר


 

 

אופן הכנה:

  • מפזרים על משטח העבודה שכבת סוכר דקה.
  • מרדדים את הבצק על משטח העבודה עם הסוכר לעובי של 3 מילימטר ויוצרים מלבן מוארך.
  • חותכים את הבצק לאורך לפסים ברוחב 8 ס"מ ולאחר מכן מברישים את הבצק במעט מים.
  • כל פס בצק מקפלים לכיוון האמצע עד ששני הקצוות נפגשים.
  • מפזרים מעל סוכר ומרדדים קלות בשנית.
  • מקפלים לאורך צד אחד של הבצק על גבי הצד השני ומרדדים קלות בשלישית.
  • מכניסים את הבצק למקפיא לקירור ל- 30 דקות.
  • מוציאים מהמקפיא וחותכים בעזרת סכין חדה לפרוסות לעובי של חצי ס"מ.
  • מניחים את העוגיות על תבנית האפייה המרופדת בנייר אפייה, במרווחים של 2 ס"מ אחת מן השנייה.
  • אופים ב-210 מעלות כ-20 דקות עד להזהבה.

 
 
 
עוד כתבות במדור מתכונים לעוגיות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.