טבעות בצל עם גבינה

 
טבעות בצל עם גבינה
טבעות בצל עם גבינה צילום: נועם פריסמן
 
עודכן 10:23 11/12/2016
ישראל אהרוני

אהרוני מכין את התוספת הכי טעימה ומושחתת שיש: טבעות בצל פריכות עם תוספת של גבינת קשקבל שהופכת אותן לחגיגה אמיתית

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: 30 דקות | כמות: 3-4 מנות | רמת קושי: בינוני |

 

 

מצרכים:


3 בצלים לבנים קלופים


6 פרוסות גבינת קשקבל


כוס קמח תופח


3 כפות קורנפלור


מים, מלח, פלפל


מעט שבבי צ'ילי


כוס פירורי לחם פנקו


לרוטב:
צנצנת מיונז


כף חרדל


2 כפות קטשופ


2 כפות רסק עגבניות


מלח, פלפל

 

אופן הכנה:

  • מחממים שמן לטיגון עמוק.
  • פורסים את הבצל לטבעות רחבות ומפרידים אותן אחת מהשנייה.
  • חותכים את הגבינה לרצועות ברוחב הטבעות.
  • מניחים טבעת בצל קטנה בתוך טבעת גדולה יותר, ובניהן משחילים רצועת גבינה.
  • מערבבים את חומרי הבלילה לתערובת סמיכה.
  • טובלים את הטבעות הממולאות בבלילה ולאחר מכן בפנקו.
  • מטגנים בשמן עד להזהבה.
  • מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומניחים בצד.

 
עוד כתבות במדור אהרוני 2 גו - כל המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.