מתכון לנתחי בשר בסויה וצ'ילי

 
נתחי בשר בסויה וצ'ילי
נתחי בשר בסויה וצ'ילי צילום: fotolia
 
עודכן 15:12 11/12/2016

אהרוני מכין קוביות בשר שחומות ועסיסיות ברוטב סויה, ג'ינג'ר, בצל וצ'ילי לצד אורז לבן

 
 
 
 
 

מצרכים: 

2\1 1 ק"ג בשר לצלי, חתוך לקוביות גדולות

1/2 כוס רוטב סויה

2 כפות שמן

3 כפות סוכר חום

1 כוס יין אדום

1 כוס מים

18 בצלים קטנים קלופים

4 שיני שום מעוכות

1 כף ג'ינג'ר טרי

3 כוכבי אניס

מעט שבבי צ'ילי

 

אופן הכנה:

  • מחממים את השמן בסיר גדול וכשהוא חם, משחימים בו את קוביות הבשר, ממליחים ומפלפלים. מוציאים מהסיר .
  • מטגנים בסיר את השום, הג'ינג'ר והבצלים כשתי דקות. מוסיפים את כל שאר החומרים ומביאים לרתיחה.
  • מחזירים את הבשר לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים מכוסה על להבה נמוכה כשעתיים.
  • מפזרים מעל בצל ירוק ומגישים עם אורז לבן.

 

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

המדריך להכנת קובה

קבב רומני עם רוטב שום וצ'יפס

רולדת בשר עם פטריות

ביסוני מלאווח עם נקניקיות

מתכון למפרום

מתכון לחמין - צ'ולנט

גלילות חזה עוף ממולאות

שיפודי נקניקיות לילדים

 
עוד כתבות במדור אהרוני VOD
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.