החורף חוזר - 5 תבשילים להישאר איתם בבית

 
עודכן 09:42 13/12/2016
אוכל ורק אוכל

החורף חוזר אלינו ולכבודו אספנו חמישה מתכונים שכיף להכין, בלי הרבה עבודה, ולהישאר איתם בבית מתחת לשמיכה. יש אפילו תבשיל טבעוני טעים במיוחד

 
 
 
 
 

מחפשים את מתכוני המרק הכי שווים שלנו? לחצו כאן


מחפשים את מתכוני החמין הכי שווים שלנו? לחצו כאן

 

(1) ביף בורגיניון

 
ביף בורגיניון
ביף בורגיניון צילום : אפיק גבאי
 
 

שף איל לביא נותן כבוד לקלאסיקה צרפתית, ומכין ביף בורגיניון: תבשיל בקר סמיך ועשיר ביין אדום עם המון ירקות שורש ופטריות. כדאי להגיש ביחד עם פירה
למתכון >> לחצו כאן

 

(2) תבשיל פרגיות עם ירקות שורש, ערמונים וסילאן

 
תבשיל פרגיות עם ירקות שורש, ערמונים וסילאן
תבשיל פרגיות עם ירקות שורש, ערמונים וסילאן צילום : יח"צ
 

נתחי העוף מתבשלים ברוטב ארומטי ומלא טעם שמתקבל משחקני המשנה של המנה: ירקות שורש, ערמונים, יין לבן וסילאן שהופכים את התבשיל למושלם
למתכון >> לחצו כאן

 

(3) תבשיל פתיתים עם ירקות ופרגיות

 
תבשיל פתיתים, ירקות ופרגיות
תבשיל פתיתים, ירקות ופרגיות צילום : דניאל לילה סגנון: עמית פרבר
 

תבשיל משגע וקל להכנה של פתיתים עם עוף וירקות, שגם הילדים ממש יאהבו

למתכון >> לחצו כאן

 

(4) תבשיל עוף בקארי עם תפוחי אדמה

 
תבשיל עוף בקארי
תבשיל עוף בקארי צילום : אסף אמברם
 

4 מצרכים וזה שלכם: תבשיל ירכי עוף בטעם של פעם עם תפוחי אדמה, בצל ותבלין קרי. הסוד: מעבירים את התבשיל לתנור שנותן לו צבע משגע. מעולה לארוחה משפחתית של ערב שישי
למתכון >> לחצו כאן

 

(5) חורשט בדנג'ון - תבשיל חצילים ושזיפים טבעוני מהמטבח הפרסי

 
תבשיל חצילים ושזיפים מיובשים
תבשיל חצילים ושזיפים מיובשים צילום : אסף אמברם
 

השף הראל זכאים מתכון משפחתי לחורשט בדנג'ון, תבשיל מפואר ועמוס טעמים של חצילים, שזיפים מיובשים, לימון פרסי ותפוחים (כן!), מבושלים במיץ רימונים. וגם: איך להכין אורז אוורירי עם תפוחי אדמה פריכים
למתכון >> לחצו כאן

 
עוד כתבות במדור הכי הכי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.