שחיתות בקלות: עוגיות "ים" שוקולד

 
עוגיות "ים" של שוקולד
עוגיות "ים" של שוקולד צילום: דורית מנו – טל אור
 
עודכן 10:38 15/12/2016
דורית מנו –טל אור

עוגיות מושחתות ומלאות שוקולד, שמכינים בקלות משלושה מרכיבים, ויש גם הפתעה: מרשמלו כיפי בכל ביס

 
 
 
 
 

עוגיות ים של שוקולד מורכבות משלושה מצרכים בלבד.
בצק פריך, שוקולד ומרשמלו. ז-ה ה-כ-ל!


ניחא שלושה מצרכים, ההכנה לוקחת שלוש דקות גג!


והחיסול שלהן - טוב, כשהן יוצאות מהתנור שלוש דקות זה הרבה
וגם זה על אחריותכם הבלעדית!

 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 5 דקות | זמן כולל: 35 דקות | רמת קושי: קל | תבנית 30X20

 

מצרכים

חצי חבילת בצק פריך מוכן- הכוונה להשתמש ביחידה אחת של הבצק


200 ג' שוקולד מריר


כ-15 יחידות מרשמלו חתוכות לחצי (עם מספרים גוזרים את המרשמלו לחצי)

 
 

אופן הכנה

  • מחלקים את חצי חבילת הבצק הפריך לשניים.
  • מרפדים תבנית בחלק אחד של הבצק הפריך.
  • מניחים את השוקולד על הבצק, מפזרים את המרשמלו.
  • מכסים מעל בשכבת בצק פריך נוספת.
  • אופים ב-160 מעלות כעשרים דקות עד חצי שעה עד שהבצק משחים.
  • פורסים את הבצק לריבועים קטנים, כשהשוקולד מתקרר העוגיות מתייצבות.

 

בשבוע שעבר הכינה דורית עוגת "בוחטה" פרג.


עוד המון מתכונים טעימים תמצאו בבלוג של דורית , Sweet Dooly.

 
עוד כתבות במדור Sweet Dooly
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.