שיפודי עוף בטריאקי על מצע אורז

 
שיפודי עוף בטריאקי על מצע אורז
שיפודי עוף בטריאקי על מצע אורז צילום: תום ברטוב
 
עודכן 11:19 19/12/2016
ישראל אהרוני

אהרוני מציג מתכון לשיפודי עוף ברוטב ממכר וטעים במיוחד של טריאקי, שהכי כיף לאכול על אורז שיספוג את הכל

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: שעה וחצי | כמות:4-5 מנות | רמת קושי: קל |

 

 

מצרכים:


750 חזה עוף חתוך לקוביות


למשרה:
¼ כוס סויה


¼ כוס מירין


2 כפות סוכר


2 כפות ג'ינג'ר כתוש


פלפל שחור


רצועות בצל ירוק באורך של 3 ס"מ (רק מהחלק הלבן)


½ כוס שומשום קלוי


תרסיס שמן קנולה

 

לאורז:
2 כוסות אורז לבן


4 כוסות מים


מלח, פלפל


עלה דפנה

 

אופן הכנה:

 

  • מערבבים את חומרי המשרה.
  • מניחים את העוף במשרה, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך שעה.
  • מכינים את האורז בסיר הבישול.
  • משחילים את העוף והבצל הירוק על שיפודים (לסירוגין).
  • מעבירים את המרינדה שנותרה למחבת ומבשלים כ- 5 דקות, עד לצמצום עדין.
  • משמנים את הפלנצ'ה במעט תרסיס שמן, צולים כשלוש דקות מכל צד, מפזרים מלמעלה שומשום קלוי ומגישים עם אורז לבן ומעט מהמרינדה שצומצמה במחבת.

 
עוד כתבות במדור אהרוני 2 גו - כל המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.