הכי חגיגי: פונץ' eggnogg לכריסמס

 
פונץ' eggnogg לכריסמס
פונץ' eggnogg לכריסמס צילום: שני רייך
 
עודכן 10:50 22/12/2016

לכבוד סוף השבוע שבו חוגגים את הכריסמס, מתכון לפונץ' אמריקאי מסורתי ומנחם במיוחד עם ויסקי, שמנת וביצים בניחוח ורדים מיוחד

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 15 דקות | 6 מנות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים

6 ביצים (רצוי בגודל L)


חצי כוס סוכר (125 גרם)


250 מ"ל ויסקי אמריקאי ( לחובבים אפשר גם עם וידה מזקל במקום ויסקי)


350 מ"ל חלב חם


350 מ"ל שמנת חמה


אגוז מוסקט


10 מ"ל מי ורדים


לקישוט: גרידת תפוז ו-ורדים יבשים

 

אופן הכנה

 

 

  • שוברים את הביצים ומפרידים את החלבון והחלמון.
  • בקערה מקציפים את הסוכר יחד עם החלמונים עד שהסוכר נמס.
  • מוסיפים לתערובת החלמונים בהדרגה את הוויסקי ולאחר מכן מוסיפים את החלב.
  • בקערת אמייל או חרס מקציפים את החלבונים לקצף רך.
  • מערבבים בין התערובות בעדינות ובאיטיות לכלי אחד.
  • מגרדים מעל חצי אגוז מוסקט.
  • מומלץ לחמם במיקרוגל כ 45 שניות לפני ההגשה. ניתן להגיש בספל קפה / תה גדול

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לחורף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.