פסטה עם קישואים, ארטישוק ולימון

 
פסטה עם קישואים, ארטישוק ולימון
פסטה עם קישואים, ארטישוק ולימון צילום: ינאי מנחם
 
עודכן 10:07 28/12/2016
ישראל אהרוני

אהרוני מציג מתכון לארוחת פסטה שלמה בצלחת: רוטב עם קישואים, ארטישוק ולימון מרענן. גם טעים וגם בריא!

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: חצי שעה | כמות:4-5 מנות | רמת קושי: קל |

 

מצרכים:


2 חבילות פסטה מפלדיני


1/3 כוס שמן זית


12 עלי מרווה


5 שיני שום קצוצות


6 קישואים פרוסים


בצל סגול קצוץ גס


2 צנצנות ארטישוק בשמן זית


1/3 כוס מיץ לימון


מלח, פלפל גרוס


צרור עלי בזיליקום


כדורי מוצרלה קטנים

 

אופן הכנה:

 

  • מסננים את הארטישוק המשומר משמן הזית.
  • מבשלים את הפסטה במי מלח, מסננים ומניחים בסיר גדול.
  • בסיר רחב ושטוח מניחים שמן זית ומרווה. כשהשמן חם, מטגנים בו את השום והבצל.
  • ממליחים ומפלפלים. מוסיפים את הארטישוק והקישואים ומערבבים.
  • מוסיפים את תכולת הירקות לפסטה המבושלת, מערבבים קלות, מוסיפים את הלימון ומעט משמן הזית של הארטישוק. מערבבים. מסירים מהאש.
  • מוסיפים את הבזיליקום, מעבירים לצלחות הגשה. מוסיפים לכל צלחת מעט מן המוצרלה ומגישים.

 
עוד כתבות במדור אהרוני 2 גו - כל המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.