הלהיט של המסעדות: מתכון לערייס

 
ערייס
ערייס צילום: נועם פריסמן
 
עודכן 10:13 09/01/2017
ישראל אהרוני

אהרוני מלמד להכין את המתכון שהפך ללהיט של המסעדות: ערייס. פיתה ממולאת בבשר טחון עסיסי ומתובל

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: 20 דקות | כמות:6 מנות | רמת קושי: קל |

 

מצרכים:


6 פיתות יפות


400 גרם בשר סינטה ללא שומן, טחון


בצל סגול קטן


3 שיני שום שלמות


פלפל ירוק חריף


צרור כוסברה


4 כפות צנוברים


שמן זית


מלח, פלפל גרוס

 

אופן הכנה:

 

  • במעבד מזון מניחים את הבצל, השום, הכוסברה, פלפל הירוק ושמן הזית ומרסקים לתערובת פירורית.
  • מערבבים את התערובת עם הבשר הטחון, מוסיפים צנוברים, מלח ופלפל.
  • ממלאים את הפיתות בתערובת הבשר וקולים את הפיתות על פלאנצ'ה משומנת עד שהבשר עשוי.
  • חותכים לרבעים ומגישים עם: זיתים, עגבניות, בצל ירוק וצנוניות.

 
עוד כתבות במדור אהרוני 2 גו - כל המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.