טעים ובריא: לביבות בטטה אפויות

 
לביבות בטטה אפויות
לביבות בטטה אפויות צילום: דורית מנו – טל אור
 
עודכן 12:06 19/01/2017
דורית מנו –טל אור

לביבות בטטה טעימות במיוחד, שגם הילדים יאהבו, והן אפויות ומאוד בריאות, ואפילו טבעוניות!

 
 
 
 
 

 

סוג מתכון: פרווה/טבעוני | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: שעה וחצי | רמת קושי: קל |

 

מצרכים

2 בטטות מבושלות


2 כפות טחינה גולמית


מלח לפי הטעם


פלפל גרוס לפי הטעם


4 כפות פרורי לחם


5 כפות קמח תופח


תרסיס שמן

 
 

אופן הכנה

  • מבשלים את הבטטה במים או אופים אותה בתנור עם הקליפה.
  • לאחר האפיה מקלפים את הבטטה.
  • מועכים את הבטטה.
  • מוסיפים את הטחינה ומערבבים.
  • מוסיפים את פרורי הלחם והקמח ומערבבים הכל ביחד
  • לקבלת עיסה אחידה.
  • מרפדים תבנית עם נייר אפייה ומרססים על התבנית שמן.
  • עם ידיים רטובות יוצרים לביבות
  • ומסדרים על התבנית אחת אחרי השניה.
  • בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הלביבות לאפיה.
  • אחרי כחצי שעה, לאחר שהשחימו, הופכים לצד השני ואופים עוד כחצי שעה.

 

בשבוע שעבר הכינה דורית עוגת מייפל בחושה.


עוד המון מתכונים טעימים תמצאו בבלוג של דורית , Sweet Dooly.

 
עוד כתבות במדור Sweet Dooly
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.