טעים ובריא: לביבות בטטה אפויות

 
לביבות בטטה אפויות
לביבות בטטה אפויות צילום: דורית מנו – טל אור
 
עודכן 11:56 03/08/2017
דורית מנו –טל אור

לביבות בטטה טעימות במיוחד, שגם הילדים יאהבו, והן אפויות ומאוד בריאות, ואפילו טבעוניות!

 
 
 
 
 

 

סוג מתכון: פרווה/טבעוני | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: שעה וחצי | רמת קושי: קל |

 

מצרכים

2 בטטות מבושלות


2 כפות טחינה גולמית


מלח לפי הטעם


פלפל גרוס לפי הטעם


4 כפות פרורי לחם


5 כפות קמח תופח


תרסיס שמן

 
 

אופן הכנה

  • מבשלים את הבטטה במים או אופים אותה בתנור עם הקליפה.
  • לאחר האפיה מקלפים את הבטטה.
  • מועכים את הבטטה.
  • מוסיפים את הטחינה ומערבבים.
  • מוסיפים את פרורי הלחם והקמח ומערבבים הכל ביחד
  • לקבלת עיסה אחידה.
  • מרפדים תבנית עם נייר אפייה ומרססים על התבנית שמן.
  • עם ידיים רטובות יוצרים לביבות
  • ומסדרים על התבנית אחת אחרי השניה.
  • בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הלביבות לאפיה.
  • אחרי כחצי שעה, לאחר שהשחימו, הופכים לצד השני ואופים עוד כחצי שעה.

 
עוד כתבות במדור מתכונים עם בטטה - אקונה בטטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.