קינוח תפוחים בקרמל של אהרוני

 
קינוח תפוחים בקרמל
קינוח תפוחים בקרמל צילום: נועם פריסמן
 
עודכן 12:19 19/01/2017
ישראל אהרוני

הקינוח המושלם לארוחה אסייתית ביתית: תפוחים רכים עם קרמל בטעם ג'ינג'ר. קל להכנה ומאוד מרשים

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: 40 דקות | כמות:4 מנות | רמת קושי: בינוני |

 

מצרכים:


4 תפוחי גרנד סמית קלופים, ללא הליבה


לבלילה:
כוס קמח לבן


1/3 כוס קורנפלור


כפית אבקת אפיה


כף שמן


½1 כוסות מים


מלח


לקרמל:
כוס סוכר


מעט מים


כף שמן


מעט ג'ינג'ר כתוש


מי קרח בקערה גדולה

 

אופן הכנה:


  • פורסים את התפוחים לטבעות בעובי של סנטימטר ( כ- 4 פרוסות מתפוח אחד).
  • מכינים את הבלילה (מומלץ לעבוד עם מטרפה ולהוסיף מים בהדרגה, ייתכן ולא תזדקקו לכל המים, המרקם המבוקש הוא כשל טחינה).
  • מחממים שמן לטיגון עמוק, טובלים את התפוחים בבלילה ומטגנים בשמן עומק עד להזהבה.
הקרמל:
  • במחבת רחבה ממיסים את הסוכר והמים, מוסיפים בסוף ההכנה כף שמן.
  • טובלים את התפוחים המטוגנים בקרמל ומיד במי קרח בכדי למנוע הידבקות.
  • מגישים עם גלידת וניל.

 
עוד כתבות במדור אהרוני 2 גו - כל המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.