מתכון לקישואים ממולאים צמחוניים

 
עודכן 13:31 25/01/2017

ישראל אהרוני מפנק את הצמחוניים שבינכם וגם אלו שלא, במתכון לקישואים ממולאים עם אורז וירקות ללא בשר

 
 
 
 
 

חומרי הגלם:

6 קישואים מרוקנים

 

למילוי:

כוס אורז בסמטי (מושרה במים במשך שעה לפחות)


בצל קצוץ דק


3 שיני שום קצוצות דק


כוס כוסברה טרייה


½ כוס נענע


¼ חבילה צנוברים קלויים


¼ כוס צימוקים קטנים


6 משמשים יבשים קצוצים דק


מלח, פלפל גרוס


כף שמן זית


 

לרוטב:

2 כוסות מים רותחים


¼ כוס שמן זית


מיץ לימון מלימון אחד


שן שום פרוסה


6 עלי מרווה


מלח, פלפל


 

להגשה:

יוגורט עיזים גד

 

 

אופן ההכנה:

 

  • מערבבים את כל חומרי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה.
  • ממלאים את הקישואים בתערובת המילוי.
  • במחבת רחבה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומביאים לרתיחה.
  • מסדרים את הקישואים במחבת, מכסים בנייר כסף ומבשלים  על להבה בינונית. כעבור חצי שעה הופכים את הקישואים לצידם השני וממשיכים לבשל חצי שעה נוספת בחום נמוך, סך הכל שעה. מגישים עם יוגורט עיזים.

 

 

 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.