היפנים בכוננות חרקירי: סופגניית סושי כבר טעמתם?

 
עודכן 13:52 06/03/2017

עם סלמון, טונה אדומה, אבוקדו וגם אצה שעוזרת לכל המבנה להישאר יציב, הסושי דונאט נוחת בישראל ומאיים על מעמדו של הניגירי, הכוכב התורן

 
 
 
 
 

מאז סיום מלחמת העולם השנייה לא הוכרז שיתוף פעולה כל כך טעים. מדי תקופה חודר לתודעה כוכב קולינרי חדש. הפעם, למרות שחנוכה עדיין לא נראה באופק, זהו הסושי דונאט, שילוב יפני-אמריקאי בין סושי למאפה המתוק. לא מדובר, חלילה, על הכלאה פיזית בין שני יקירי האומות, אלא על השאלת צורתה העגולה של הסופגנייה לצורך פירוק והמצאת הסושי מחדש.


>> קינוח ניגירי כבר טעמתם?


ליוזמה אחראיים בעלי מסעדת הסושי ניני האצ'י בתל אביב, שנתקלו בתמונה של הלהיט התורן ברשת וחשבו כיצד לאזרח את הבשורה, אך עדיין לשמור על האותנטיות. התוצאה לפניכם, ואם תרצו להכין אותה בבית, התארגנו על תבנית סיליקון מתאימה וצאו למשימה עם המתכון המנצח שכאן.

 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.