פסטה ברוטב שמנת, אפונה ופסטו

 
עודכן 10:00 07/03/2017

השף דניאל שליט מקפה רוטשילד מכין מנה קלילה וטעימה של פסטה ברוטב שמנת מתוקה, אפונת גינה, עגבניות מיובשות ופסטו

 
 
 
 
 
מנה משביעה ללא צורך במשהו ליד
מנה משביעה ללא צורך במשהו ליד צילום : יחצ
 

מצרכים:

2 כוסות פסטה מבושלת לפי הוראות יצרן. עדיף מסולסלת מסוג פוזילי


1 בצל סגול קטן חתוך לרצועות דקות


6-7 יחידות עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות


1 שן שום פרוסה לפרוסות דקות


3 כפות פסטו


¼  כוס אפונה


2 כפות שקדים מולבנים


¼ כוס ייו לבן


3/4 כוס שמנת מתוקה


מלח ופלפל שחור לפי הטעם

 

 

אופן ההכנה:

· מחממים את הפסטה בפסטה קוקר/סיר

· מטגנים במעט שמן את הבצל הסגול, העגבניות המיובשות, האפונה והשום

· מוסיפים את היין הלבן ולאחריו את השמנת המתוקה והפסטו

· מוסיפים את הפסטה ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור

מגישים עם פרמז׳ן מגורד

 

 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.