סלט קינואה עם ירקות וגבינת חלומי

 
עודכן 08:35 10/03/2017

השף מאיר רוזנברג, מנהל מגמת אמנות הבישול מכללת רימונים, מכין סלט קינואה עם ירקות וגבינת חלומי ברוטב שמן זית וחומץ בלסמי

 
 
 
 
 
גבינת החלומי מוסיפה טעם לקינואה
גבינת החלומי מוסיפה טעם לקינואה צילום : יחצ
 

מצרכים ל 5 מנות:

 

1 כוס קינואה


6 כפות שמן זית


2 כוסות עלי בייבי


1 י"ח פלפל אדום


1 י"ח פלפל ירוק


1 י"ח לימון


2 י"ח עגבניות


100 גרם פטריות שמפיניון


1 יח' בצל ירוק


מלח, פלפל לבן


מים לבישול


250 גרם גבינת חלומי


3 כפות שמן זית


כף חומץ בלסמי

 

 

אופן ההכנה:

 

  • מאדים את הקינואה בשתי כפות שמן, מוספים שתי כוסות מים רותחים, מלח, פלפל ומבשלים 10 דקות בחום נמוך (סיר מכוסה), לאחר נותנים לקינואה עוד 5 דקות בסיר ומקררים.
  • קוצצים את הפלפלים, העגבניות (ללא הגרעינים), הלימון לקוביות קטנות, פורסים את הפטריות ואת הבצל הירוק.
  • פורסים את החלומי לקוביות של 1 ס"מ וצורבים אותם בטוסטר או במחבת.
  • מערבבים את כל החומרים יחד ומגישים.

 

 

 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.