יום הפוטטו צ'יפס: כך אוכלים חטיף תפוח אדמה מסביב לעולם

 
עודכן 13:29 14/03/2017

אחרי פורים, האם הגיע חג הסטלנים? עורכת "אוכל ורק אוכל" יעל רייף איתגרה את גיא מרוז וחן ליברמן לטעום פוטטו צ'יפס בטעמים ששרפו את החיך. כך זה נגמר

 
 
 
 
 

לכל מאכל בעולם יש יום שחוגגים בו יום הולדת. לאו דווקא מותגים אלא יום הקרפ, קרפ עם פירות יער, יום תחתיות ארטישוק, וכו' - והיום זה אחד הימים החשובים (יחסית) הנחגגים בכל העולם - יום הפוטטו צ'יפס. יום משמח בעיקר לסטלנים? לא נכחיש זאת.

 

המסורת אומרת שאת יום הפוטטו אוכלים בטעימה של כל מיני טעמים מוזרים, ובארץ לטעמי אנחנו מאוד שמרניים: יש את הפיקנטי, הקלאסי - אבל אנחנו קטפנו בתחנה המרכזית הישנה כל מיני טעמים.

 

>> לכתבות נוספות
מבחן טעימה: זה מה שחשבנו על החטיפים המאתגרים
והיי, היום זה גם יום הפאי! אז הנה מתכונים מנצחים
מושלם לילדים: צ'יפס בצורת חיוכים מ"סופר שי לי"

 

מה הזכיר את חטיף "פאב" הישן והטוב, ומה גרם לתהיות אם יש בזה בכלל תפוחי אדמה? כך הגיבו גיא מרוז וחן ליברמן לטעמים המעניינים שהבאנו להם לטעום.

 

 
חטיפי פוטטו צ'יפס בטעמים מוזרים
חטיפי פוטטו צ'יפס בטעמים מוזרים צילום : יעל רייף
 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.