נסיכות המטבח: קציצות הדגים המנצחות של צ'יצ'ו

 
עודכן 14:20 22/03/2017

קציצות רכות ואווריריות, רוטב אדום סמיך ופיקנטי, וירוקים רעננים ופריכים מעל. הכירו את המתכון שיצטרף לקולקציית ארוחות שישי

 
 
 
 
 
להגיש עם אורז לבן ליד
להגיש עם אורז לבן ליד צילום : יחצ
 

מצרכים:

 

לקציצות:

500 גרם דג נסיכת הנילוס טחון


200 גרם סלמון טחון


4 שיני שום כתושות


1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה


1/2 צרור כוסברה קצוצה


1/2 כפית מלח


1/2 כפית פלפל לבן


1/2 כפית כמון


1/2 כפית הל טחון


 

>> חמישה טיפים מנצחים לקציצות מושלמות

 

לרוטב:

2 גמבות אדומות, חתוכות לרצועות עבות


3 פלפלים ירוקים חריפים, חצויים ונקיים מגרעינים


5 שיני שום, קלופות


1/2 כוס שמן צמחי


1 כפית כורכום


1 כף פפריקה מרוקאית בשמן


1/2 כפית מלח


1 צרור כוסברה, קצוצה גס


3 כוסות מים רותחים


 

>> איך התאילנדית החדשה בשוק רוטשילד-אלנבי?

 

אופן ההכנה:

 

הקציצות:

בידיים רטובות צרים כדורים במשקל 40 ומעבירים למקרר ל-20 דקות.

 

הרוטב:

 

  1. מסדרים את הגמבות, הפלפלים והשום בקרקעית סיר רחב.
  2. מוסיפים ל-1/2 כוס השמן את הכורכום, הפפריקה והמלח, מערבבים היטב ושופכים על הירקות בסיר. מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה.
  3. מניחים בעדינות את הקציצות בתוך הרוטב ומוודאים שכמות המים מגיעה עד מצחית מגובה הקציצות. מוסיפים חצי מכמות הכוסברה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 20 דקות על אש בינונית. אם הרוטב נוזלי מדי, מנמיכים את האש ומבשלים עד לצמצום הרוטב. כשהתבשיל מוכן מוסיפים את שאר הכוסברה ומגישים.
 
הסוד: הרבה רוטב
הסוד: הרבה רוטב צילום : יחצ
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.