מתכוננים לפסח: סלט אנדיב, תפוח ורימון בוויניגרט דבש

 
עודכן 16:40 02/04/2017

אלגנטי, קליל, קל להכנה ויגרום לכל האורחים לחשוב שמאיר אדוני ביקר אצלכם במטבח. הנה מנת הרושם שלכם לסדר פסח, אבל לא רק

 
 
 
 
 
כוכב השולחן. סלט אנדיב ותפוחים בוויניגרט דבש
כוכב השולחן. סלט אנדיב ותפוחים בוויניגרט דבש צילום : שרית גופן
 

המתכון באדיבות חוות תקוע

 

מצרכים:

 

לסלט

2-3 ראשי אנדיב, מופרדים לעלים


2 תפוחי עץ גראנד סמית, חתוכים לפרוסות דקות


1 רימון, מפורק לגרגירים


חופן שקדים, פרוסים וקלויים


1 חבילה עלי רוקט/ ארוגולה

 

לוויניגרט

¾ כוס שמן זית עדין


2 כפות חומץ תפוחים


1 כפית חרדל


3 כפות דבש


קורט מלח ופלפל

 

 

אופן ההכנה:

 

  • מכינים את הוויניגרט: שמים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת ומנערים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
  • מניחים בצלחת את את מרכיבי הסלט אחד על השני בצורה מעגלית מסודרת. רגע לפני ההגשה יוצקים את הרוטב ומערבבים.

 
עוד כתבות במדור מה אוכלים עכשיו?
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.