מתכון לשבועות: ריבועי פסטו עם פרמזן

 
עודכן 13:54 24/04/2017

חמישה מצרכים, מקסימום פריכות וביס מלא טעמים. בריבועים הפריכים האלה יש רק בעייה אחת: אי אפשר להפסיק לנשנש אותם גם אם ממש מתאמצים

 
 
 
 
 
ריבועי פרמזן
ריבועי פרמזן צילום : אלונה זוהר
 

למצרכים:


לבצק:


1 שקית בצק פריך מלוח


120 מ"ל שמנת מתוקה (חצי קופסה)


2 כפיות פסטו


50 ג' גבינת פרמזן מגורדת


1 ביצה טרופה

 

 

אופן ההכנה:

  • להניח בקערת המיקסר את כל הרכיבים פרט לפרמזן ולביצה.
  • ללוש עד איחוד.
  • לרדד בין 2 ניירות אפיה לעובי של 3 מ"מ
  • למרוח ביצה טרופה, לפזר פרמזן.
  • לחתוך לריבועים ולהרחיק מעט אחד מהשני
  • לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 20 ד' או עד הזהבה.

 

 

 
ריבועי פרמזן
ריבועי פרמזן צילום : אלונה זוהר
 
עוד כתבות במדור מתכונים פריכים לשבועות - מתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.