תודו שעל זה לא חשבתם: סמורס אננס על האש

 
עודכן 10:07 01/05/2017

שלושה מצרכים, שלוש דקות עבודה ושלוש רמות שונות של הנאה. הכירו את הקינוח האמריקאי שיגרום למנגל שלכם להיות הרבה הרבה יותר מושחת

 
 
 
 
 
הקינוח הכי יצירתי שטעמתם לאחרונה. סמורז אננס
הקינוח הכי יצירתי שטעמתם לאחרונה. סמורז אננס צילום : אלונה זוהר
 

סמורס אננס על האש


מרכיבים (5 מנות):

אננס טרי פרוס לפרוסות בעובי 4 ס"מ (אם לא משיגים טרי, אפשר להשתמש באננס משומר)
3 חפיסות שוקולד מריר
1 חבילת מרשמלו

 

אופן ההכנה:

  • מניחים את פרוסות האננס על רשת המנגל וצולים כמה דקות משני הצדדים.
  • כשהפרוסות עדיין על האש מניחים על כל פרוסה כחצי חפיסת שוקולד מריר ומפזרים מעל מרשמלו.
  • מניחים מעל המרשמלו פרוסת אננס וממתינים כמה דקות עד להמסת השוקולד. מגישים מייד.

 

 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.