העוגה המשוגעת: קרין גורן מכינה פבלובה שוקולד מוקצף

 
עודכן 15:41 21/05/2017

אוהבים מרנג אבל לא מוכנים לוותר על שוקולד בקינוח שלכם? קרין גורן מלמדת שאפשר להנות מכל העולמות עם שכבות מרנג בגנאש שוקולד, שיוצרות מגדל מתוק ומושחת

 
 
 
 
 

לעוגה הזו קרין גורן קוראת "העוגה המשוגעת". אפשר להכין אותה בלי תבנית ולפזר עליה קקאו וגנאש שוקולד, אבל אחרי הכל מדובר בשכבות מרנג מתוקות במיוחד היוצרות צורה של מגדל. כמה מושחת שזה נראה - ככה זה טעים, כך שצריך להיות חזקים במיוחד כדי לא להתמכר. אז איך מכינים את זה? בקלי קלות.

 

>> אוהבים באונטי? קרין גורן מכינה עוגת שוקולד-קוקוס מוגזמת במיוחד

 
שכבות מרנג עם גנאש שוקולד מוקצף
שכבות מרנג עם גנאש שוקולד מוקצף צילום : צילום מסך-
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.