חוויית משתמש: שמנת השוקולד שתשנה לנצח את שגרת הקפה

 
עודכן 12:25 29/05/2017

לכבוד חג הלקטוז יצאו לשוק מגוון מוצרי חלב מקצרי תהליכים. מטירמיסו שמכינים בשנייה ועד לרוטב איטלקי שמסווה עצלנות קשה, בדקנו את כולם כדי שתדעו בשביל מי שווה לפתוח את הארנק

 
 
 
 
 
מי מהם שווה את כספכם?
מי מהם שווה את כספכם? צילום : פוטוליה
 

שמנת מתוקה להקצפה בטעם שוקולד של תנובה


קצפת היא מתת האל לאדם השמנמן. הוסיפו לזה מנה הגונה של שוקולד ותגיעו ברגע לגן העדן של שמנמני העולם, שם יושבים אנשים עם חיוך דבילי על השפתיים וממששים את כרסם. השמנת המתוקה של תנובה בתוספת קקאו היא לא פחות מהברקה. אפשר להקציף אותה ולהנדס קאפקייקס ועוגות קרם מרשימות, אפשר למזוג מעט ממנה לבלנדר עם קפה קר ואפשר לחוש כמלכים ולשדך אותה לאספרסו. לא משנה איך תבחרו לרפד את דפנות הבטן, התוצאה תהיה טעימה ועדינה. אחרי שמצאנו לה אינספור שימושים ושידוכים בזכות טעמה המתקתק שמזכיר שוקו איכותי, סיכוי גדול שנהפוך אותה לחברת צוות קבועה במקרר גם בצאת החג.

כמה: 6.50 שקלים לאריזה של 250 מ"ל, להשיג ברשתות השיווק

 

>> אם יש עוגה אחת שאתם חייבים לקנות בשבועות - היא כאן

 

גבינה למאפים 9% של תנובה


המוצר החדש של תנובה מיועד למי שהעצלנות זורמת בעורקיו. במקום ליצור תערובת גבינות, לתבל ולדחוף לתוך בצק עלים או מאפה אחר שרוצים למלא, כל מה שצריך זה לבזוק קצת מלח, לערבב והמילוי מוכן. למרות הרצון להקל על החיים, ישנן כמה בעיות. עוד לפני השימוש רשימת המרכיבים די מבהילה וכוללת את החשודים הבאים: אבקת חלב, עמילנים מעובדים, צלולוז כמתחלב, חומר משמר ועקבות סוכר.

 

למרות הרתיעה פעלנו לפי ההוראות, קיפלנו היטב את הבצק, המתנו בסבלנות עד שהמאפה יהיה מוכן וטעמנו. ובכן - אף אחד בקהל לא התעלף. אחוזי השומן הנמוכים ניכרים בכל ביס, ושום תחושה עסיסית לא נותרת במילוי לאחר בילוי המאפה בתנור. המסקנה: במקרה הזה כדאי להכין מאפס ולבד.

כמה: 15.90 לאריזה של 500 מ"ל

 

 
גבינה למילוי מאפים ושמנת שוקולד
גבינה למילוי מאפים ושמנת שוקולד צילום : סטודיו ברוך נאה
 

קממבר עיזים וגבינת עיזים מפולפלת בנוסח בורסן של משק נעמי


משק נעמי  הוא אחד מהמקומות המיוחדים האלה שקל מאוד לפספס אם אתם לא מכירים מישהו שמכיר מישהו וימליץ לכם עליו בחום. הוא נמצא במושב נטור שבמרכז הגולם ומייצר גבינות ויוגורטים מחלב עיזים שגדלות במשק, וגם כמה שמני זית נושאי פרסים. כל מוצרי החלב במשק מיוצרים בעבודת יד ללא שימוש באבקות חלב וחומרים מייצבים, והעובדה הזאת ניכרת בכל ביס.

 

קממבר העיזים לא רק צחור ויפה להפליא, אלא גם נקי, מאוזן ועדין טעם. כזה שיעשה לו עדת מעריצים גם בקרב מי שאינו חובב את טעמו היחודי של חלב העיזים. למעשה מדובר בגבינה כל כך עדינה, שכל דבר שישודך לה יצור חוויית טעמים אחרת בפה. התאהבנו בה אנושות וכעת אנחנו בתהליכי גמילה.

כמה:  24 שקלים ל-160 גרם.

 

הגבינה המפולפלת בנוסח בורסן היא תענוג שמנתי אמיתי. למרות שיש בה "רק" 22%, היא מרגישה הרבה יותר, קרמית ונעימה בפה. פלפל שחור שמרגיש טרי ואיכותי, מצפה אותה לכל קוטרה נותן קיק מעורר וחרפרף בפה, ואז מגיעה הגבינה השמנתית ומרגיעה את הבערה. אפשר לאכול אותה על לחם עם קרום עבה, או להתחכם, לגלגל לכדורים קטנים, להגיש לאורחים ולחוש כדוכסים.

כמה:30 שקלים ל-200 גרם.

 

 

 
קממבר וגבינה בנוסח בורסן
קממבר וגבינה בנוסח בורסן צילום : עופר בלנק
 

מסקרפונה להקצפה של גד


יש קינוחים, ויש קינוחים מושחתים שמותר לאכול רק בשבועות. קרם מסקרפונה הוא אחד כזה, והמוצר של גד נועד לזרז את תהליך הגעתו לבטן. סוכר, מסקרפונה וזרעי וניל שוכנים להם יחדיו בקופסה, וכל שנותר הוא להקציף, לצרף תוספות אהבות ממשפחת התותים, עוגיות החמאה והשוקולד, לצנן טיפה ולהגיש.

 

פעלנו לפי ההוראות וצירפנו לעסק נקטרינות מקורמלות שהקפצנו עם חמאה וסוכר וציננו. מעל שברנו עוגיות חמאה והשמחה הייתה רבה. המרקם יציב, הטעמים אמיתיים ורק מתיקות היתר פגמה מעט בהנאה. לכל אריזה מצורפת חוברת מתכונים, כך שאפשר להשתמש במסקרפונה גם כבסיס לקרם שניט, טירמיסו וכל דבר שדורש קרם ונילי יציב.

כמה: 31.90 שקלים לאריזה של 400 גרם, להשיג ברשתות השיווק

 

 
מסקרפונה להקצפה
מסקרפונה להקצפה צילום : יח"צ
 
 

גאודה מיושנת עם זרעי חרדל של משק יעקבס


מדובר בשובבה אמיתי - צבעה הצהוב העז מושך את העין, מרקמה החצי רך עושה חשק לבצוע חתיכה גדולה עם היד, ואז - כשטעמם של זרעי החרדל משלתבים בטעמה העדין של הגבינה, מתרחש קסם נהדר בפה. למרות נוכחות החרדל, מדובר בגבינה אלגנטית ורגועה שגם ילדים יאמצו בשמחה. למרות שכיף לאכול סתם כך על קרש גבינות או ישר מהאריזה, הכי טעים לשלב בסנדוויץ' עם ירקות קלויים ומעט פלפל חריף.

כמה: 8.40 שקלים ל-100 גרם, להשיג במעדניות ובמשק יעקבס

 

>> את הגבינה הזאת אסור להכניס ל-49 מדינות

 
גאודה חרדל משק יעקבס
גאודה חרדל משק יעקבס צילום : דניאל לילה
 

גבינת פילרדון של משק יעקבס


ספק רב אם תצליחו להסיר את הידיים מהגבינה המלכותית הזאת. למרות המראה המיוחד ושכבת העובש העבה, מדובר במעדן אלגנטי ועדין שאפשר לסיים בלי להרגיש רק באמצעות כפית וחוסר מודעות עצמית. חלב העיזים צחור, רענן ונקי בטעמו, וככל שהגבינה מבשילה הופך תוכנה לנוזלי ונמס. ציפוי באפר ערמונים מעניק לגבינה מראה מיוחד וקליפה נגיסה, ואם תשאירו אותה במקרר בלי לגעת כמה ימים, טעמה יתחזק משמעותית.

כמה: 10.70 שקלים ל-100 גרם, להשיג במעדניות ובמשק יעקבס

 

 
פילרדון של משק יעקבס
פילרדון של משק יעקבס צילום : דניאל לילה
 

רוטב שמנת עם בזיליקום של יטבתה


מכירים את הימים האלו שבא לכם לאכול פסטה עם רוטב טעים, אבל אין לכם חשק לגשת למטבח, לקצוץ שום, בצל, ירק או עשב אהובים, ולערבב הכל עם שמנת? בדיוק עבורם נועד רוטב השמנת ובזיליקום של יטבתה, שהוא הגרסה העברית לרוטב פסטו שמנתי. מחממים, מצוותים לפסטה ומתרשמים. אנחנו התרשמנו שמדובר בטעם דומיננטי מדי, ואם רוצים ליהנות ממנה מעודנת שלא טובעת בטעמים ירוקים, כדאי לדלל עם עוד שמנת או אפילו להיות שובבים ולהוסיף עגבניות מרוסקות. קצת פחות בזיליקום, והיה מדובר ביופי של מוצר.

כמה: 11.10 שקלים, להשיג ברשתות השיווק

פלאן קרמל להכנה מהירה של יטבתה


זוכרים את הרפרפות של סבתא, אלו שהתנדנדו על הצלחת אי שם בשנות השמונים? אז הן חזרו, אבל בגרסה קצת אחרת. סדרת קינוחים החדשים של יטבתה כוללת קרם ברולה ופלאן קרמל מהירי הכנה, שצריך למזוג לכוס, לצנן ולהגיש. ניסינו את הפלאן קרמל, עקבנו אחר הוראות ההכנה של הקופסה וגם התאפקנו בזמן שהקינוח היה במקרר, אך משהו בתוצאה הסופית התפקשש. הקרם יצא מימי, לא אחיד במרקמו ומראהו, וגם לא מספיק מתוק לדעת הנסיינים.

כמה: 11.90, להשיג ברשתות השיווק

 
רוטב פסטו של יטבתה
רוטב פסטו של יטבתה צילום : שלומי ארביב
 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.